Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen yüzüyle karşılıyor

Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu  yenilenen yüzüyle karşılıyor


Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak. Tüm odaların ve ortak alanların yeniden yaratıldığı Rixos Premium Bodrum, yıllardır klasikleşen kusursuz hizmet anlayışını benzersiz atmosferiyle birleştirerek alışkanlık yaratıyor

Rixos Premium Bodrum, yeni sezonu yenilenen mimarisiyle karşılıyor. Otelin tamamında oldukça geniş çaplı yapılan yenilenme çalışmaları, tüm odaları, villaları ve ortak alanları kapsıyor. Otelin daha girişinden itibaren konukları karşılayan ihtişam, tamamı yenilenen odalarda devam ediyor. Tüm banyoların büyütüldüğü, mobilya ve diğer tüm detayların yenilendiği odalarda, bilindik Rixos Premium Bodrum konforu daha da pekişmiş biçimde konuklarını karşılayacak.
Baştan sona yeniden tasarlanan lobi ve ana restoranda, altın varaklar, dev Helenistic cam tablolar ve özel el yapımı çiniler kullanıldı. SPA bölümünde ise tamamen yenilenen alanlarda; otantik hamamlar, dinlenme alanları, masaj ve terapi odaları kendilerini huzurun kollarına teslim etmek isteyenler için yeniden yatarıldı, ayrıca sadece odalar değil, özel villalar da metrekareleri büyütülerek yenilendi. Tüm peyzaj tasarımı eskisinden daha ihtişamlı şekilde yeniden yapılan Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle Rixos kalitesi ve ayrıcalığını Bodrum’da yaşlamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam edecek.


Bu Haber 25.05.2010 - 08:21:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.