Resort Turizm Kongresinin tarihi ve katılımcıları belli oldu

Resort Turizm Kongresinin tarihi ve katılımcıları belli oldu

12.Uluslararası Resort Turizm Kongresinde Türkiye ve dünya turizmindeki gelişmeler ele alınacak.


Dünya, Türkiye ve Antalya’da turizm hareketlerine yön veren sektör temsilcilerinin bir araya geldiği en büyük buluşmalardan birisi olan, Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 12. kez 23-24 Kasım 2022’de Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) ev sahipliğinde gerçekleşecek.

DenizBank ana sponsorluğunda yapılacak kongrenin ana teması  "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" olacak. 12. Uluslararası Resort Turizm Kongresinde sektörün önde gelen isimleri sunum ve konuşma yapacak; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hotelbeds İcra Kurulu Başkanı Nicolas Huss, IATA Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane konuşmacılar arasında yer alıyor.

AKTOB organizasyonu ile gerçekleştirilecek kongreye, yurtiçinden ve yurtdışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin bütün kesimleri ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim, tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri katılıyor.

Turizm sektörünün gelişimine yönelik çözümler üretme misyonu ile gerçekleşecek kongrede,  Turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları 12. Uluslararası Resort Turizm Kongresinde ele alınacak.

AKTOB Başkanı Erkan Yağcı; “ Küresel ölçekte yaşanan gelişmeler, sektörümüzün yeniden yapılanmasını ve gelişmeleri yakından izlemesini gerektirmektedir. Kongremiz, sektörün beklentilerini “neden ve nasıl olmalı” konu başlıkları altında karşılayacak içerik ile yapılmaktadır. Bu yıl planladığımız kongrede, sektörün tüm dinamikleri bir araya gelerek mevcut durum ve gelecek stratejilerini sorgulayacağı oturumlar gerçekleşecek. Sektörün yapılanma, satış ve pazarlama stratejilerini oluşturmasına katkı sağlayacak konu ve konuşmacılar yer alacaktır. Kongre, Pazar ve ürün çeşitlenmesi yönünde yeni vizyonlar açacak içerikte olacak. Türkiye turizmini yeniden zirvelere taşıyacak konular ele alınacak; Turizmde dijital dönüşüm, turizm ekonomisi, kaynak pazarlardaki gelişmeler, sektöre yön veren yeni trendler  gibi gündemin önemli başlıkları yetkin isimler tarafından ele alınacaktır. Kongremiz, sektör ve tüm ilintili sektör temsilcilerine açık olacaktır. ” dedi.



Bu Haber 07.09.2022 - 08:36:49 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.