Remzi İçöz İzmir Marriott’ın yeni şefi oldu

Remzi İçöz İzmir Marriott’ın yeni şefi oldu

Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında kapılarını açan İzmir Marriott Hotel, uluslararası otel zincirlerinin mutfaklarında görev alan Remzi İçöz’ü yeni executive chef’i olarak ekibine kattı.


Marriott Hotels zincirinin Ege Bölgesi’ndeki ilk ve tek oteli İzmir Marriott, Nisan 2022 itibariyle mutfağını Remzi İçöz’e emanet etti.

18 yıl önce lise eğitimi ile meslek serüvenine başlayan İçöz, sekiz yıl mutfak departman eğitimcisi olarak çalıştı. 2011 yılında Chaine Des Rotisseurs yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldu. 2012 yılında Fairmont Hotel Singapore’un ekibinde destek gücü olarak görev aldı. 2015 yılında kapılarını açan Swissotel Bodrum Beach otelin açılışına ve İstanbul Swissotel Gaja Restaurant’ın mutfağına destek verdi.

İzmir Marriott’ın mutfağında mevsimlik ürünlerle hazırlanan menülere önem veren Remzi İçöz, aynı zamanda lokal ürünlere öncelik vererek bölgesel gastronomi turizmine de katkıda bulunmayı hedefliyor. Hazırladığı sıfır atık menülerle, gelecek kuşaklara yaşanılabilir bir hayat bırakmak için çalışıyor.

Hilton İzmir ve Swissotel Büyük Efes İzmir’in mutfaklarından uzun yıllar boyunca görev alan Remzi İçöz’ün Chaine Des Rotisseurs üyeliği, sushi master ve menü planlama gibi alanlarda sertifikaları da bulunuyor.



Bu Haber 01.07.2022 - 11:08:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.