Regnum Carya kış dönemi için uzun konaklama paketi hazırladı

Regnum Carya kış dönemi için uzun konaklama paketi hazırladı
Antalya-Belek’te bulunanRegnum Carya, kış sezonu için uzun konaklama paketleri hazırladı.

Antalya’nın Belek Turizm Merkezi’nde bulunan Regnum Carya, kış sezonu için çalışmalarına başladı. Regnum Carya, minimum 14 günlük konaklama sunduğu Kış Paketi ile fiyat ve hizmetler anlamında tatilcilere önemli avantajlar sunmayı hedefliyor. Tesis, hazırladığı bu paket ile hem kış sezonuna hareket kazandıracak hem de tatilcileri kış döneminde tatile teşvik edecek. İlk defa geçen sene hayata geçirdiği Kış Paketi ile kış sezonuna hareket kazandıran Regnum Carya, bu çalışması ile diğer otellere de ilham verdi.

12 ay turizm için…

Regnum Carya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, “Amacımız kış sezonuna hareket kazandırmak” dedi. Pandemiye rağmen aldıkları önlemlerle yaz dönemini hareketli geçirdiklerini belirten Öztürk, “Bu hareketliliği geçen sene olduğu gibi bu kış da devam ettirmek istiyoruz. Geçen kış sunduğumuz paket ile geçtiğimiz sezon ocak, şubat ve mart aylarında doluluklarımız yüzde 75 seviyelerini aştı. Bu sene için de minimum 14 günlük konaklamayı içeren kış paketimizi bugün itibari ile satışa sunduk. Misafirlerimiz bu paket ile hem uygun fiyat hem de hizmet anlamında avantajlar elde ediyor. Diğer otellerin de örnek aldığı bu çalışmamız ile kış aylarında da Antalya’ya hareketlilik getirebiliriz. Antalya gibi donanımlı ve zengin bir destinasyonda 12 ay turizm yapmamız için misafirlerimizi tatile teşvik etmemiz gerekiyor. Regnum Carya olarak 12 ay kesintisiz hizmet vermek için farklı çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.



Bu Haber 27.08.2021 - 12:57:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Emelkurekci 29.08.2021 - 10:53

    Bu kadar serbest bırakılan sektör olamaz oda fiatları tavan yapmış denetim yok garibani asgari ucrete calistir 1 ay odayi bir günlüğüne sat 3000 tl ye dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yoktur...otelcilik bitmiş maalesef yazık....

  • Serdar yanli 28.08.2021 - 05:56

    Katılıyorum 15 günlük paket olmaz bu fiatlar asiri pahali acik büfede orkinos mü vercen 3000 tl ye günlük bakanlık bu fahis fiatalara artık dur demeli

  • ERKAN ARI 27.08.2021 - 04:26

    Regnum carta ilkönce adam gibi fiatalri düşür günlük 2.3 BIN tl DEN hangi zenginleri ağırlayacaksın gariban orta kesim gelmesin kalmasin diyorsun açık açık yani sonra kışın ne yapacak insanlar otelde aktivite varmı neler bunlar açıkla BAKALIM....????

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.