Regnum Carya ile Land of Lagends iş birliğine gitti

Regnum Carya ile Land of Lagends iş birliğine gitti
Regnum Carya’da konaklayan misafirler, Antalya’nın en büyük tema parkı Land of Legends’a ücretsiz girebilecek.



Antalya Belek’teki Regnum Carya Golf&Spa Resort, Land of Lagends arasında iş birliği yapıldı. Anlaşmaya göre, Regnum Carya müşterileri Land of Lagends'e ücretsiz girip parkın tüm olanaklarından yararlanacak.

Regnum Carya, 31 Ekim’e kadar en az 3 gün konaklayacak misafirlerine Antalya’nın en büyük tema eğlence merkezi Land of Legends’a ücretsiz girişi armağan ediyor. Land of Legends’ta sıra beklemeden hızlı giriş ve limitsiz eğlence hakkına sahip olacak olan Regnum Carya misafirleri, tema parka da ücretsiz servislerle götürülecek.

Geçtiğimiz yıl açılan Land of Legends’ın Belek’in çocuklu aileler için de bir çekim merkezi olmasını sağladığını belirten Regnum Turizm Yönetim Danışmanı Geylan Dursunoğlu, yaptıkları işbirliği ile ilgili şu bilgileri aktardı: “Regnum Carya Golf & Spa Resort, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmasının yanı sıra sunduğu olanaklarla çocuklu ailelerin konaklaması için de son derece elverişli bir otel. Çocuk havuzları, çocuk aqua parkı, büyük bir kreş ve çocuk adventure parkı bulunan Regnum Carya mevcut donanımları ile herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Bu işbirliği ile yaz döneminde Land of Legends’ın açık olduğu süre boyunca otelimizde konaklayacak ailelere ayrıca daha büyük bir eğlence ve macera sunacağız.”


Bu Haber 25.04.2017 - 15:22:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.