Red Wings Moskova-Antalya uçuşlarına başlıyor

Red Wings Moskova-Antalya uçuşlarına başlıyor

Rus hava yolu Red Wings, 17 Mart'ta Rusya-Antalya uçuşlarına başlayacağını açıkladı.


TurizmGüncel - Dış Haberler

Red Wings, Moskova-Antalya uçuşlarına 17 Mart'ta başlıyor. Şirket, söz konusu uçuşları Rus yapımı yolcu uçakları SSJ-100'lerle icra edecek.

Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan haberde "Red Wings Hava Yolları 17 Mart'tan itibaren Moskova/Domodedovo - Antalya uçuşlarına başlayacak. Salı, perşembe ve pazar günleri yapılacak uçuşlar, 100 koltuklu modern SSJ100 uçaklarıyla yapılacak.” denildi.

Red Wings'in filosunda bulunan SSJ100 uçaklarının Rusya Federasyonu havacılık siciline kayıtlı olduğu, Rus şirket tarafından sigortalandığı ve Rus şirket tarafından kiralandığı, bu nedenle de uluslararası uçuşlarda yolculara karşı yükünlülüklerini yerine getirebileceği kaydedildi.



Bu Haber 15.03.2022 - 16:30:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • hakan hikmet 15.03.2022 - 06:16

    Putin kiralanmış 500+ uçağa el koyulması için yasa çıkarttı. Bu uçaklara muhtemel iç hatlarında kullanacak ancak bu genel gidişatı etkilemez. İnecek o uçaklara el konulmaz ise ayrıca Uluslararası uçuşa elverişli olmayan uçakları havalimanlarımıza inmesine izin verirsek, yaptırımlar bizede bulaşır. Not:Bermuda Sivil Havacılım Otoritesi (BCAA) 768 Rus yolcu uçağının ‘uçuşa elverişlilik sertifikasını’ iptal etmişti.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.