Ralph Radtke: 30 bin euroluk odamız dahi dolu

Ralph Radtke: 30 bin euroluk odamız dahi dolu
Çırağan Palace Kempinskinin Genel Müdürü Ralph Radtke, tesisteki 30 bin euroluk odanın dahi dolu olduğunu söyledi.

Çırağan Palace Kempinskinin Genel Müdürü Ralph Radtke, Sabah’tan Betül Alakent’e değerlendirmelerde bulundu. Pandemi ilk başladığından bu yana otellerini hiç kapatmadıklarını belirten Radtke, "Bugün seyahat kısıtlamalarının azalması ve özellikle aşının olumlu etkisiyle ciddi oranda artış yakaladık. 2019 rakamlarına yaklaştık" dedi.

Tüm hafta sonlarını yüzde 100 dolu geçirdik”

Yaz aylarında özellikle tatil amaçlı seyahat edenler tarafından tercih edildiklerini anlatan Radtke, şöyle devam etti: "Yazı perşembe gününden başlayarak tüm hafta sonu yüzde 100 geçirdik. Bunu da düğün ve kutlama amaçlı ağırladığımız organizasyonlarla da taçlandırdık. Ekimde ise hafta içi ve hafta sonu kavramı kalmadan, tamamen son dakika taleplerle dinamik bir şekilde süreci yönetiyoruz. İş amaçlı seyahat edenlerin talebinin arttığını gözlemliyoruz."

30 bin euroluk oda dahi dolu”

Dünyaca ünlü olan Sultan Suit'ine yoğun bir talep olduğunu anlatan Radtke, "Günlük 30 bin euro olan Sultan Suit, 10 günden fazla dolu. Sadece bu örnek dahi İstanbul'a seyahat eden lüks misafir profili hakkında biraz fikir verecektir" dedi. Otellerini en çok tercih edenler arasında Amerikalılar ve Rusların ilk iki arasında yer aldığını aktaran Radtke, bunu Türk misafirlerin takip ettiğini kaydetti.



Bu Haber 18.10.2021 - 10:39:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.