Radisson'un 'Individuals' markası İstanbul’a geldi

Radisson'un 'Individuals' markası İstanbul’a geldi

Radisson Individuals, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul tarihi yarımadasında açtı.


Radisson Otel Grubunun Türkiye’deki ilk Radisson Individuals oteli, Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals ismiyle İstanbul’da açıldı. Yeni yatırımla birlikte Radisson’un Türkiye’deki portföyü 40’ın üzerine çıkarken, Royan Grubunun açtığı Radisson markalı otel sayısı da 5’e yükseldi.

49 adet standart, premium ve suit odadan oluşan tesisle ilgili açıklama yapan Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkan Yardımcısı Ramsay Rankoussi,“Radisson Otel Grubunun, Türkiye’deki ilk Radisson Individuals oteline ilişkin anlaşmayı imzalayarak otelin açılışını yapmasıyla birlikte grubun Türkiye’deki faaliyetlerini genişletmiş olduğunu açıklamaktan mutluluk duymaktayız. En yeni markamızla, bağımsız niteliğini korumayı amaçlayan ve zamanla grubun ana markaları arasında yer almayı isteyen, otel olarak kendi marka kimliklerini tesis etmiş ve hizmet puanı yüksek olan münferit oteller üzerinden hizmet vermeyi hedefliyoruz. Otel, Radisson Otel Grubunun global ağının avantajlarından ve Grubun ülkedeki güçlü varlığının getirilerinden yararlanacaktır. Türkiye’de, operasyonda olan veya yapım aşamasında çalışmaları devam eden otel sayısını 2023 itibarıyla 50’nin üzerine çıkarmayı ve aynı zamanda İstanbul'daki lider konumumuzu pekiştirmeyi istiyoruz. Ortaklarımıza bize duydukları güven ve gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals Genel Müdürü Fırat Gedikli ise “Türkiye’deki ilk Radisson Individuals otelinin açılışı ile, Radisson Otel Grubuyla olan iş birliği çerçevesinde hepimizi heyecanlandıran bu projeyi duyurmak büyük bir mutluluk kaynağı. Radisson Otel Grubu, otelimizin kendi ağlarına hızla entegre olmasını destekleyen pragmatik bir yaklaşım sergilerken, bizler de Radisson isminden güç alarak gelecekte ortaklığımızı daha da büyütmek için sabırsızlanıyoruz. Rakipsiz lokasyonu, farkı hemen hissedilen mimari ve tarihsel dokusu ve Radisson Individuals markası sayesinde, Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, a member of Radisson Individuals büyük bir başarı hikâyesine imza atacağına inancımız tam.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 27.04.2022 - 13:06:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.