Radisson’dan Antalya’ya iki yeni otel

Radisson’dan Antalya’ya iki yeni otel

Radisson Otel Grubu Antalya’da iki yeni otel için anlaşmaya varıldığını duyurdu.


Radisson Otel Grubu, Radisson Blu Hotel Kaş ve Radisson Hotel Antalya otelleri için imzaların atıldığını duyurdu. Böylece Grup, Türkiye’deki varlığını faaliyette ve yapım aşamasında olan 45’in üzerinde otele yükseltti.

Öte yandan Radisson Blu Hotel, Kaş ve Radisson Hotel Antalya, Antalya’daki ilk iki Radisson Otel Grubu oteli olma özelliği taşıyor.

Kaş Yarımadasının tepeleri arasında yer alacak Radisson Blu Hotel Kaş’ta toplam 50 oda ve suit bulunacak ve otel misafirlerine bazı suitlerde özel havuz imkanı sunacak. Otelde ayrıca, yerel Türk mutfağı sunan restoran ve teras, lobi bar ve lounge, açık yüzme havuzu ve spa yer alacak. Otelin 2023 yılının Nisan ayında açılması planlanıyor.  

Antalya Havalimanı'na yakın konumuyla Radisson Hotel Antalya, 158 oda, dört köşe süit, Café Bistro ve Rooftop restoranın yanı sıra bin 450 metrekarelik toplantı alanı, kapalı ve açık yüzme havuzu, spa ve fitness merkezi yer alacak. Otelin 2024 yılında kapılarını açması hedefleniyor.

“Bugüne kadar 10’un üzerinde yeni imza anlaşması yaptık”

Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye Geliştirme Başkanı Ramsay Rankoussi yaptığı açıklamada, “Türkiye, bu yıl bölgede büyüyen lider bir pazar oldu. Bugüne kadar 10'un üzerinde yeni imza anlaşması yaptık. Radisson Blu Hotel, Kaş ve Radisson Hotel Antalya ile varlığımızı daha da büyütmekten gurur duyuyoruz. Atılan bu yeni imzalar ile Türkiye'de, faaliyette ve yapım aşamasında olan otellerle birlikte 45'in üzerinde otele ulaştık. Bu bizi, gelecek yıl için taahhüt ettiğimiz 50 otel hedefimize bir adım daha yaklaştıracak. Resort olanakları, Radisson Otel Grubu için önemli bir büyüme önceliğidir ve ülke genelinde bu yeni lokasyonların tanıtımıyla olanaklarımızı çeşitlendirmekten memnuniyet duyuyoruz.“ ifadelerini kullandı.

“Bu iki yeni otelle talebin daha da artmasını bekliyoruz”

Her iki projenin de yatırımcısı İnkaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adına konulan Mesut Karakaş ise" Türkiye'nin en cazip turistik yerlerinden olan Antalya ve Kaş, güvenli, aile dostu destinasyonlar olarak kabul ediliyor. Radisson Otel Grubu ile çalışmaktan dolayı büyük bir heyecan ve memnunİyet duyuyoruz Grupla beraber imzaladığımız bu iki yeni projeyle bölgeye ve Antalya pazarına olan talebin daha da artmasını bekliyoruz.'' şeklinde konuştu.



Bu Haber 01.08.2022 - 10:44:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.