Radisson Hotel İstanbul Harbiye’de 2 önemli görevlendirme

Radisson Hotel İstanbul Harbiye’de 2 önemli görevlendirme

Kemal Erim ve İsmail Taşkın, Radisson Hotel İstanbul Harbiye’deki yeni görevlerine başladı.


Radisson Hotel İstanbul Harbiye’de genel müdürlük görevine Kemal Erim getirilirken İsmail Taşkın satış müdürü olarak göreve başladı.

11 yıllık tecrübesiyle turizm ve otelcilik sektöründe kariyerine başarıyla devam eden Kemal Erim, Radisson Hotel İstanbul, Harbiye’nin genel müdürü oldu. Radisson Hotel İstanbul, Harbiye’den önce Gezi Hotel Bosphorus İstanbul'un genel müdürü olarak görev alan Erim, daha önceki yıllarda kurumsal satış temsilcisi, satış yöneticisi, satış ve pazarlama müdürü, iş geliştirme müdürü gibi birçok pozisyonda yer aldı.

Güçlü geçmişiyle dikkat çeken İsmail Taşkın ise otelin satış müdürü olarak atandı. Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Taşkın, daha önce Metropolitan Hotels Taksim, Elite World Prestige Hotel, Elite World Asia Hotel, Point Hotel Taksim gibi birçok lüks segment otelde sorumluluklar üstlendi. Sektördeki 13 yıllık deneyiminin ardından Radisson Otel Grubu’nda göreve başlayan Taşkın, lüks otelcilik ve satış konusunda bilgi sahibi bir isim.



Bu Haber 27.09.2022 - 13:13:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.