Q Event, Türkiye’nin yıldız markalarını Beyrut'ta buluşturuyor

Q Event, Türkiye’nin yıldız markalarını Beyrut'ta buluşturuyor

Q Event Turkey, düzenlediği Corporate Stars Zirve 2019 un ardından, kurumsal seyahat ve etkinlik alanında Türkiye’nin en üretken markalarını ve otelcileri ‘’Corporate Stars Keşifler’’ buluşmaları ile bir araya getirmeye devam ediyor.


2017 yılı Üsküp, 2018 de ise Bakü’ye düzenlenen, Corporate Stars Keşifler şimdi de, ‘’Doğunun Paris’i’’ olarak anılan Beyrut’a düzenlenecek. 4-8 Eylül 2019 tarihlerinde, Türkiye’nin yıldız markalarının temsilcileri ile otel yetkilileri Beyrut’ta buluşacak. Corporate Stars Keşifler gezilerinin diğer ayakları ise Dubai, Belgrad, Atina, Kahire’ye düzenlenecek, Corporate Stars Keşifler buluşmaları ile devam edecek.

Sosyal iş platformu

Corporate Stars Keşifler; yıl boyunca, dünyanın farklı cazibe merkezlerindeki buluşmalarla Türkiye’nin yıldız markalarını otelcilerle buluşturarak, gidilen destinasyonların iş potansiyelleri, sosyo-kültürel ortamı ile keşfini ve katılımcılar için sosyal bir iş platformu oluşturmayı hedefliyor.

Zengin program

04 Eylül İstanbul’dan hareket edecek katılımcılar, birçok dünya liderini, kralları, kraliçeleri, ünlü iş adamlarını ve sanatçılara ev sahipliği yapan, Beyrut’un en güzel otellerinden biri olan Phoenicia Hotel’de konaklayacaklar. Beyrut’un cazibe merkezlerine düzenlenecek özel olarak dizayn edilmiş gezi programları ile Jeita Grotto mağaraları, Lübnan’a ve uçsuz bucaksız Akdeniz manzarasına 500 metre yükseklikten bakan ve büyük bir Meryem Ana heykelinin bulunduğu bir tepe Harissa, dünyanın sayılı harikalarından biri olan Roma İmparatorluğu hazinesi Baalbeck, Üzüm bağları ve şaraplarıyla ünlü Kefraya ‘da üzüm bağları, şaraphaneler, şarap tadımları,Bechare ve Halil Cibran Müzesi, Byblos turu gibi zengin bir programla dört gün boyunca, gündüzü gecesi ilekeyifli paylaşımlarla Ortadoğu’nun Paris’iBeyrut’da bir arada olacaklar. Uçuş sponsorluğunu Atlasglobal’in üstlendiği etkinlik katılımı için 15 Ağustos 2019 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Corporate_stars_beyrut



Bu Haber 29.07.2019 - 17:10:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.