Prontotour’dan bütçe dostu tatil seçenekleri

Prontotour’dan bütçe dostu tatil seçenekleri

Prontotour, yılın özel gün ve haftalarına denk gelen dönemler için bütçe dostu seyahat paketleri hazırladı.


Paket turlardaki çeşitliliğe dikkat çeken Prontotour Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, “Bizim için yüzde yüz misafir memnuniyeti ve kalite her zaman öncelikli. Bu nedenle alternatifli paket tur programları oluşturduk. Her bütçeye her zevke dönük turlarımızı vitrine çıkardık. Ayrıca yüzde 30’a varan erken rezervasyon dönemi indirim fırsatları da seyahat severlerden yoğun talep görmeye devam ediyor” dedi.

Yılbaşında İtalya ve İspanya öne çıkıyor

Yeni yıla eşsiz bir deneyimle “merhaba” demek ve 2020’nin ilk dakikalarını unutulmaz kılmak isteyen tatil severler için Prontotour’un 1055 TL’den başlayan fiyatlarla hazırladığı tur paketleri büyük ilgi gördü. Dubai, Lviv, Sicilya, Londra, Üsküp, Varna, Amsterdam gibi tarihi ve kültürel kimliğinin yanı sıra lezzet ve eğlence anlayışı ile öne çıkan şehirlere dönük turların çoğu tükenirken yılbaşını yurt dışında geçirmek isteyenler için İtalya turları yine favoriler arasında yer aldı. Roma, Floransa, Venedik havai fişek heyecanı yaşamak isteyenlerin popüler adresi olurken İspanya’da Madrid, Valencia, ve Barcelona yılbaşının en çok talep gören şehirleri arasına girdi. Farklılık arayanlar için otobüslü Romanya ve Bulgaristan turu da ilgi gören programlar arasında yer buldu. Yılbaşı paketlerinin birçoğunun bittiğini hatırlatan Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, “Gerek yılbaşı gerekse Noel dönemi turlarımıza yoğun ilgi var. Sınırlı sayıdaki kontenjanlar için seyahat severlerin acele etmelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Kıbrıs’ta sanatçılı otel paketleri

Yılbaşı keyfini yurtiçinde yaşamak isteyenler ise Prontotour’un 899 TL’den başlayan kültür turu rotalarına odaklandı. En çok talep gören ve satışı devam eden turlar arasında Uçaklı, Van Gölü Ekspresi ile gerçekleştirilen Van Havzası Turu, Uçaklı Mardin Turu, Antakya-Samandağ Turu ve Doğu Ekspresi ile Kars-Erzurum Turu diğer seçenekler arasında yer aldı. Yılbaşı coşkusunu Kıbrıs otellerinde karşılamak isteyenler için de Prontotour’un satışı devam eden sanatçılı özel Kıbrıs otel paketleri seçenekler arasında bulunuyor.

Işıltılı Noel Pazarları

Avrupa’da yılın en renkli dönemi olan Noel’de kurulan ve bütün bir yıl dört gözle beklenen Noel pazarları ziyaretçileri büyülüyor. Bir gelenek haline gelen Noel pazarlarında yerel lezzetler, el yapımı ve nostaljik ürünler ile Noel’e dair her şey bulunabiliyor. Zengin içerikli yurtdışı turlarıyla özel seyahat deneyimleri sunan Prontotour, ışıltılı Noel pazarlarını seyahat tutkunlarıyla buluşturuyor. Şehrin en popüler noktalarında kurulan Noel pazarları, Avrupa’nın farklı kültürünü keşfetmeye olanak verirken keyifli ve ucuz alışveriş imkanı da tanıyor. Prontotour’un bu yıl en çok ilgi gören Ljubljana-Zagreb Noel Pazarları turu ile seyahat tutkunları Avrupa’nın en güzel şehirlerini keşfederken, Noel pazarlarında alışveriş yapma fırsatı da bulabilecek.

Avrupa’nın Noel döneminde karnaval havasına büründüğünü hatırlatan Eda Özsoy Onaran, “Bu ruhu yaşamak isteyenler, her yıl Prontotour’un Orta Avrupa, İtalya, İspanya ve Benelüks-Paris turlarında ülkelerin kendilerine özgü Noel pazarlarını gezip alışveriş yapma imkanı buluyorlar. Son yıllarda bu heyecana özellikle Ljubljana ve Zagreb eklendi. Bu ödüllü şehirlere dönük tur paketlerimizi artırdık ” dedi. ProntoPlus’ın Alman Köylerinde Noel Pazarları Turu da bu yıl yine en çok tercih edilen Noel paketleri arasında yer aldı. Noel Pazarları sokak partileri, geleneksel eğlenceler, müthiş şehir ışıkları ve yeni yıl heyecanı Avrupa’nın tüm ülkelerinde kendini hissettirirken seyahat tutkunlarının unutulmaz anılar biriktirmelerini sağlıyor.

Sömestre dönemi keşif turları!

Sömestre dönemi hem yurt dışında hem de yurtiçinde pek çok alternatif mevcut. Yarıyıl dönemini hem dinlenerek hem de keşfederek geçirmek isteyen öğrenci, öğretmen ve aileleri için 770 TL’den başlayan fiyatlarla başta İtalya, İspanya, Orta Avrupa ve Balkanlar olmak üzere farklı seçenekler bulunuyor. Yine Uzak Doğu Turları uzun tatil dönemi için öneriler arasında yer alırken yakın yerler arasında komşumuz Yunanistan’ı da tercihler listenize alabilirsiniz.. Romanya, Finlandiya, Fransa, İngiltere, Çekya, Hollanda, İzlanda, Portekiz, Fas ve Rusya turlarının yanı Güney Afrika, Nepal, Sinpapur, Sri Lanka, Bali, Malezya Tayland, Maldivler, Endonezya, Hindistan, Katar turları diğer alternatifler arasında. Sömestre dönemi yurt dışı turları 590 TL’den başlayan fiyatlarla tatil severlerin ilgisine sunulmuş durumda.

Yurtiçi keşif rotaları arasında, Hızlı Tren ile Konya-Kapadokya, Uçaklı Kapadokya, Denizli, Pamukkale, Salda Turu, Antalya ve çevresini bu defa kültür odaklı keşfedebileceğiniz Pamfilya Turu, Kurtalan Ekspresi ile GAP Turu, Uçaklı Gaziantep-Şanlıurfa Turu, Antakya Samandağ Turu ise tercihlerinizi zorlayacak seçeneklerden. Kardan Adam ve Nergis Tarlaları gibi festival turları da sömestre dönemi yoğun ilgi gören turlardan. Sömestre dönemi yurtiçi kültür turları 160 TL’den başlıyor. Yarıyıl tatilinde, seyahatseverlerin en çok ilgi gösterdiği yerlerin başında kayak merkezleri geliyor. Bu dönemde yurt dışında Bulgaristan’ın kayak merkezi Bansko yurtiçinde Kartalkaya ve Uludağ yine en popüler rotalar arasında.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ara tatil kararını açıklamasıyla birlikte turizm sektörünün planlamalarını buna göre yaptığını dile getiren Pazarlama Direktörü Eda Özsoy Onaran, şunları kaydetti: Ben de öncelikle bir anne ve ardından bir sektör profesyoneli olarak bu karardan memnun olduğumu söylemeliyim. Öğrencilerin kişisel gelişimlerinde seyahat etmenin, yeni kültürler ve yerler tanımasının çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Prontotour olarak sadece sömestre dönemi değil ara tatil dönemi olan Kasım ve Nisan ayları için de dolu dolu paketler hazırladık. Şimdiden tüm seyahat severlerin yeni yılını kutlar, 2020 yılının herkese mutluluk getirmesini dilerim.



Bu Haber 12.12.2019 - 11:39:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.