Prince Group tur operatörlüğüne geri döndü, Türkiye hedefi 250 bin

Prince Group tur operatörlüğüne geri döndü, Türkiye hedefi 250 bin

Bünyesinden bulunan Brisco Travel 2016 yılının yaz aylarında tur operatörlüğü faaliyetlerini durduran Prince Group, yaptığı bir açıklama ile yeniden tur operatörlüğüne döndüğünü duyurdu.


Pince Group tarafından yapılan açıklamada, şirketin yeniden tur operatörlüğüne döndüğü belirtildi. Şirketin geliştirdiği B2C yazılım markası UNICORN'UN Rusya'nın en büyük bankası Sberbank ile partnerlik geliştirdiği belirtilen açıklamada, ''Sektörlerinin en önemli temsilcileri ile imzalanan anlaşmalarla tur operatörlüğüne güçlü ve emin adımlarla dönmenin gururu ve mutluluğunu sizlerle paylaşmaktan onur duyar, hepimize başarılı bir yıl dileriz.'' ifadeleri kullanıldı.

''SBERBANK İLE ANLAŞTIK''

Prince Group'un konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklama şöyle:

B2C paketlerinin doğrudan satılması hedefi ile Prince Group bünyesindeki yazılım firmasının uzun zamandır yapmış olduğu özverili çalışmalarla hayata geçirdiği UNICORN, Rusya’nın en büyük bankası Sberbank ile daha önce kamuoyuna bilgisini verdiği partnerliği resmi olarak hayata geçirmiştir.

Arka planında Unique platformunu kullanarak güvenli ve hızlı bir şekilde internet üzerinden otel, tur, uçak ve transfer satın almaya sağlayan Unicorn cezbedici fiyat seçenekleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmıştır. Web sitemiz unicorn.ru ile 7/24 Çağrı destek hattıyla en hızlı ve en güvenilir tatil imkanını sağlamaktadır.

''SBERBANK ANLAŞMAYI MÜŞTERİLERİNE DUYURDU''

50 milyondan fazla müşteri potansiyeline sahip Sberbank ile gerçekleştirilen atılımla kredi kartına taksitli satışla Rusya’da bir ilke imza atarak turizm sektörüne yeni bir bakış açısı getirilmiştir. “Sberbank Online kullanan banka müşterileri bu hizmet için başvuru yapabilir. Sberbank, müşterilerine internet mağazalarından ürünleri satın almalarında uzaktan kredi almalarına izin verdiği” açıklamasını Sberbank resmi olarak duyurmuştur.

TÜRKİYE HEDEFİ 250 BİN, TOPLAM HEDEF 500 BİN

Yapılan önemli anlaşmalara Red Wings ve Nordavia ile yapılan protokol de eklenmiştir. Yolcu transferinde anlaşmalara Red Wings ve Nordavia ile anlasşlarak en güvenilir şekilde seyahat olanağı B2C programımızın bir parçası olacaktır. Antalya için 250 bin pax, dünya çapında ise 500 bin pax ile turizm camiasında yeni bir hareket ve canlılık yaşanacaktır.

Sektörlerinin en önemli temsilcileri ile imzalanan anlaşmalarla tur operatörlüğüne güçlü ve emin adımlarla dönmenin gururu ve mutluluğunu sizlerle paylaşmaktan onur duyar, hepimize başarılı bir yıl dileriz.''


Bu Haber 14.01.2019 - 16:43:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mustafa Narinç 15.01.2019 - 02:37

    Hayırlı olsun Allah yolunuzu açık etsin inşallah

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.