Pegasus KKTC biletlerini artık dolar ve euro ile ücretlendirecek

Pegasus KKTC biletlerini artık dolar ve euro ile ücretlendirecek
Ali Sabancı'nın sahibi olduğu Pegasus Hava Yolları, bundan böyle KKTC uçuşlarını dolar ve euro ile ücretlendireceğini duyurdu.


Pegasus Hava Yolları, Türkiye-KKTC uçuşlarını bundan böyle böyle dolar ve euro ile ücretlendireceğini açıkladı.



4 Eylül'den sonra  Türkiye-KKTC uçuşlarının dolar, KKTC-Türkiye uçuşlarının ise euro ile ücretlendirileceği belirtilen Pegasus acentelere gönderdiği yazıda şu ifadeleri kullandı:

''Değerli Acentelerimiz,

Eylül 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Kıbrıs hattı ücretlerimiz, Türkiye çıkışında USD, Kıbrıs çıkışında EUR olacak şekilde uygulanacaktır.

Kıbrıs ve Türkiye'deki acentelerimiz, ücretleri sistem üzerinde TL olarak görüntüleyeceklerdir. Sisteme tanımlı USD ve EUR seviyeler günlük kurlardan dönerek availability ekranına TL olarak yansıyacaktır. Bileti TL olarak kesmek istediğinizde kur farkları oluşabileceğinden, Kıbrıs çıkışlı bir fiyat verirken EUR, Türkiye çıkışlı fiyat verirken USD olarak ücret sunmak kur farklarının min. seviyeye indirecektir.

GRUP TALEPLERİ:

20.08.2018 tarihinden itibaren Rezervasyon Sistemi üzerinden iletilen grup talepleri Türkiye çıkışlarında USD, Ercan çıkışlarında ise EUR para birimi ile ücretlendirilecektir. Bugüne kadar talebi yapılmış ve 04 Eylül tarihinden sonra konfirme edilecek gruplarda kur değişimi nedeni ile ücret farkları oluşabilir bu nedenle konfirmasyon sonrası teklifinizde yer alan toplam tutar ile Pnr'ınızı satın almak istediğinizdeki toplam tutarının kontrol edilmesi önerilmektedir. Gruplara yapılacak tüm ödemelerin biletleme tutarına göre yapılması gerekmektedir.''


Bu Haber 20.08.2018 - 14:21:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.