Pegas'ın patronu Ramazan Akpınar'dan Rusya açıklaması

Pegas'ın patronu Ramazan Akpınar'dan Rusya açıklaması

Pegas Touristik ve Nordwind Airlines'ın sahibi Ramazan Akpınar, Rusya-Türkiye arasındaki uçuşların 1 Ağustos'ta başlamasıyla ilgili açıklama yaptı.


Rusya, Türkiye'ye dönük uçuşların 1 Ağustos'ta başlayacağını resmen açıkladı. Açıklamada; Moskova, St Petersburg ve Rostov'dan Ankara ve İstanbul'a başlayacak uçuşların, 10 Ağustos'ta Antalya, Bodrum ve Dalaman'ı kapsayacak şekilde genişletileceği ifade edildi.

Konuyla ilgili olarak Sabah'tan Betül Alakent'e konuşan tur operatörü Pegas Touristik ve hava yolu şirketi Nordwind'in sahibi Ramazan Akpınar, Rusya'dan Türkiye'ye dönük talebin yüksek olduğunu söyledi. Vaka sayılarının artmaması durumunda önümüzdeki 5 ayda geçen yılın aynı döneminin rakamlarının yakalayabileceğini ileri süren Ramazan Akpınar, ''Charter seferleriyle ilgili Rus makamlarından net bir bilgi gelmedi. Ancak önce tarifeli seferlerle başlanacağı yönünde bilgi gelirse de biz hazırız. Havayolu firmalarıyla görüşüyoruz. İlk etapta Rus turisti tarifeli seferlerle getiririz. Charter izni çıkarsa biz 1 Ağustos'ta uçmak istiyoruz. Ruslar Türkiye'yi çok özledi." diye konuştu.



Bu Haber 25.07.2020 - 09:39:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Hakan hakan 25.07.2020 - 10:16

    5830 vaka 147 ölüm 23 Temmuz Rusya vaka sayıları. Biz niye can atıyoruz Rusları getirmek için anlamıyorum . Bizde vakalar 3000-4000 lerde ilken ülke kapalıydı şehir değiştiremiyorduk . Şimdi 6000 vakalı Rusya’ya eklemeye çalışıyoruz ülkeyi. Ayrıca bu sayılara sahip Ruslara kapılar açıldığı gün Almanları unutun.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.