Pegas Touristik Soçi'deki otelin işletmesini aldı
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Pegas Touristik, Rusya'nın turizm bölgesi Soçi'de otel işletecek

TurizmGüncel - Dış Haberler
Swandor Hotels & Resorts markasıyla Türkiye'de ve başka birçok otelde oteller de işleten Pegas Touristik, Rusya'daki ilk otel işletmesini aldı. Soçi'de bulunan Aqualoo Hotelin işletmesi, 8 Aralık 2020. tarihi itibariyle PGS Hotels'e geçti.
Rus turizm medyasında yer alan haberlerde, Pegas'ın işletmedini aldığı tesisin Soçi'nin en büyük ve en köklü komplekslerinden biri olduğu belirtildi.
Akqualoo Otelinin 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren ‘’PGS Hotels Aqualoo, Sochi’’ ismiyle faaliyete başlayacağı bildirildi. Rusya iç turizm pazarında popüler olduğu ifade edilen otelin, her şey dahil hizmet sunduğu kaydedildi. Tesisin, 3 bin misafir ağırlayabilen 8 binaya sahip olduğu da haberlere yansıyan bilgiler arasında.
Otelin mülikiyet yapısının değişmediği, kiralama veya satın alma olmadığı belirtildi. PGS Hotels, söz konusu tesiste sadece işletmeci sıfatıyla bulunacak.
İlgili Haberler

Edirne'ye 158 odalı yeni otel projesi! İnşaatı 2 yıl sürecek
Edirne Keşan'a 158 odalı otel yapımı için ÇED süreci başlatıldı. 7 katlı olması beklenen otelin yatırım bedeli ise 972 milyon TL olarak açıklandı.

İzmir'e 906 milyon lira yatırımla 1000 yataklı 5 yıldızlı otel projesi! ÇED onayı çıktı
İzmir'in Selçuk ilçesinde turistik yerlere yakın konumdaki 80 bin metrekarelik alan üzerine 5 yıldızlı ve 1000 yatak kapasiteli Duja Ephesus isimli otelin yapımı için ÇED olumlu kararı verildi.

O ülkeden yabancı tur şirketlerine yüzde 17 vergi kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Maldivler, 1 Ekim 2026'dan itibaren ülkedeki turistik hizmetleri satan yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve online rezervasyon platformlarını kapsayan yeni vergi düzenlemesini devreye alacak.


%20(2).gif)

