PEGAS ile Nirvana'dan Rusya'da 'lüks tatil' programı

PEGAS ile Nirvana'dan Rusya'da 'lüks tatil' programı

PEGAS Touristik, Rusya'da sattığı üst segment ürün programına Nirvana Otellerini de dahil etti.


Turizm Güncel - Dış Haberler

PEGAS Touristik'in lüks tatil ürünleri PEGAS Select ve PEGAS Comfort, Moskova'da düzenlenen bir etkinlikle Rus seyahat acentelerine tanıtıldı. P ESHI Restoranda yapılan etkinliğe 100 seyahat acentesinin yöneticileri katıldı.

Katılımcılara PEGAS Touristik'in 3 Nirvana Oteli ile, üst gelir grubu turistler için hazırladığı yüksek bütçeli lüks tatil ürünleri tanıtıldı.

Nirvana Dolce Vita ve Nirvana Mediterranean Excellence 26 tesisin yer aldığı PEGAS Select, Nirvana Cosmopolitan ise 43 otelin bulunduğu PEGAS Comfort programında yer alıyor.

PEGAS'ın her iki programında da tatilcilerin ihtiyaçlarına özel önem veriliyor. Örneğin bu paketi satın alan misafirlerin havalimanı-otel transferleri, en fazla üç otelde durularak yolcu bırakıp/alıyor. PEGAS Touristik Turizm Departmanı Başkan Yardımcısı Victoria Korolevskaya, özellikle yüksek sezonda bunun son derece önemli bir ayrıcalık sağladığını belirtiyor. PEGAS'ın özel programları ayrıca konsiyerj hizmeti, havalimanında özel check-in kontuarı, koltuk seçimi, acente desteği ve hediyeler gibi çok sayıda özellik barındırıyor.

PEGAS'ın VIP programına katılan turist sayısının geçen yıl önemli ölçüde arttığına dikkat çeken seyahat acenteleri programa katılan misafir sayısının bu yıl da artacağını ifade ediyor.

PEGAS'ın Rusya'nın 20 şehrinden Türkiye'ye genişletişmiş bir direkt uçuş programı hazırladığı belirtildi.



Bu Haber 29.03.2023 - 13:54:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.