PCSTUR, Uluslararası Çukurova Havalimanı’ndan Karadağ’ın başkenti Podgorica'ya charter seferleri düzenlemeye başladı.
Balkanlar’ın önde gelen tur operatörlerinden PCSTUR, Uluslararası Çukurova Havalimanı’ndan Karadağ’ın başkenti Podgorica'ya charter seferleri düzenlemeye başladı. Air Montenegro Havayolları ile gerçekleştirilen uçuşlar, 2 Haziran-8 Eylül 2025 tarihleri arasında her pazartesi, tek frekans olarak düzenlenecek.
Adana, Mersin ve Osmaniye illeri ile Balkanlar arasında turizm köprüsü kuran uçuşlar hakkında bilgi veren PCSTUR Kurucusu Cemal Benli, “Bu uçuşla birlikte, hem bölgemizin yurt dışı bağlantılarını güçlendirmeyi hem de turizm potansiyelini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Yolcularımızı, Çukurova Havalimanı’ndan konforlu bir şekilde Karadağ’a ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Bu özel yolculuk, sadece bir uçuş değil; aynı zamanda bölge turizmi için açılan yeni bir kapıdır. Başta Air Montenegro’ya ve sürece destek veren tüm iş ortaklarımıza ve bölge acentelerimize teşekkür ederiz. PCSTUR olarak yeni destinasyonlarla, Ülke turizmine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri