Paximum ve Mobiroller’dan B2B/B2C mobil uygulama: TravelsYou

Paximum ve Mobiroller’dan B2B/B2C mobil uygulama: TravelsYou

Paximum ve Mobiroller, sektör firmaları için yeni sistemi TravelsYou’nun yeni versiyonunu kullanıma sundu.


Paximum ve Mobiroller, sektör firmaları için yeni sistemi TravelsYou’nun yeni versiyonunu duyurdu.

Paximum ve Mobiroller iş birliği ile ortaya çıkan TravelsYou, tıpkı web platformu uygulamalarında olduğu gibi Paximum teknolojisini mobil platformlarda da firmalara özel hale getirmeyi hedefliyor. Firmalar, bu sayede Paximum ekosisteminin bir parçası olarak kendilerine ait hem IOS hem de Android platformlarındaki uygulama ile küresel seyahat pazarında mobil B2B/B2C çalışma modelleriyle yer alabilecek. Üstelik bunu yaparken düşük maliyetli bir biçimde kendi seyahat uygulamalarını dizayn edebilecekleri bir tasarım platformu da sunuluyor.

Temel olarak hedeflenen çözüm süreçleri ikiye ayrılıyor;

-Online uçak bileti ve otel rezervasyonları satış deneyimini doğrudan Paximum Global Travel Market Place gateway üzerinden yaşamak ve elinizde ürün olmasa bile seyahat acentesi veya kurumsal firmalar için bir çevrimiçi turizm ürünleri satış ağı oluşturmak.

-Halihazırda ellerinde ürünleri olan firmaların kendi ürünlerine ek olarak Paximum gateway üzerindeki ürün yelpazesini de genişleterek firmaların B2B/B2C satış ağını ve ürün alışveriş kanallarını geliştirmek.

TravelsYou hizmetinden faydalanabilmek için yerel firmaların TÜRSAB üyesi olması, yurtdışı firmaların ise kendi bulundukları ülkenin seyahat işletmeciliği belgesine sahip olması gerekiyor. 

Mobiroller iş birliği ile Paximum teknolojisini web uygulamalarında olduğu gibi mobil platformlarda da firmalara özel hale getirebilmektedir. Böylece seyahat acenteleri ekosistemin bir parçası olarak küresel seyahat pazarında mobil B2B/B2C çalışma modelleriyle yer alabilecek.



Bu Haber 18.10.2023 - 16:32:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Gönüllü Olarak Çalışabilir miyim ?

    Musa Yenioğlu 19.10.2023 - 11:29

    Merhaba Ben Turızm Calısanıyım Aynı zamanda Uygulama Geliştirici Ve Yazılım Uzmanıyım Genelde Bu Tur Uygulamaları Java Yoluyla Yapıyorduk Önceden Ama Bu Web Arayuzlu Uygulamayı Daha Once Duymustum Gonullu Olarak Geliştirme imkanım Olabilir mi Turizm Sektörüne Katkıda Bulunmak Isterım

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.