Paskalya’nın Ruhu Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da Canlanıyor




Paskalya’yı sevdikleriyle birlikte neşe içinde kutlamak isteyenler Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da buluşuyor.
 
Hilton İstanbul’un eşsiz Boğaz manzarasına hakim mekanı Bosphorus Terrace Restaurant, 8 Nisan ve 15 Nisan Pazar günü özel paskalya Brunch’ında sizleri bekliyor. Özellikle de çocuklu aileler için kaçırılmayacak keyif dolu bir Pazar Brunch’ı olacak.

Özel Paskalya Brunch’ında siz lezzet senfonisinin tadını çıkarırken çocuklarınız kendileri için özel hazırlanan civciv ve tavşan çiftliği konseptli oyun parkurlarında yumurta arama, yumurta boyama oyunları ve çeşitli animasyonlarla eğlenceye doyacaklar.

Bu özel günü tadına doyulmaz lezzetler eşliğinde Hilton İstanbul Bosphorus Terrace Restaurant kişi başı alkolsüz içecekler KDV dâhil sadece 95 TL’ye geçirebilirsiz. Ayrıca 0-6 yaş çocuklara Brunch ücretsiz, 6-12 yaş %50 indirimlidir.

Conrad Istanbul’da ise 8 Nisan Pazar günü Monet Restaurant’ta sunulacak kahvaltı öğlen 12’ye dek sürecek ve bu günü sevdikleriyle birlikte kutlamak isteyenler için özel Paskalya köşesi kurulacak. Bu güne özel açık büfe kahvaltı, büfedeki içecekler dahil kişi başı 59 TL, Ayrıca 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş %50 indirimlidir.

Paskalya’yı tüm ritüelleriyle yaşamak ve enfes bir Pazar günü geçirmek için Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da yerinizi şimdiden ayırtın.


Bu Haber 02.04.2012 - 10:16:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.