'Paran yoksa gelme kardeşim, bedavaya artistlik yok!'

'Paran yoksa gelme kardeşim, bedavaya artistlik yok!'

Bodrum'da bir işletmenin müdürü olduğunu söyleyen turizmci kadının, Bodrum'daki pahalılığa ilişkin yazdıkları sosyal medyada tepki gördü.


Bodrum her yıl olduğu gibi bu yıl da 'fahiş fiyat' haberleri ile gündeme geliyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın, 'Bodrum pahalı bir destinasyon değil. Her bütçeye uygun seçenekler var' şeklindeki açıklamasından sonra, Bodrum'da bir işletmenin müdürü olduğunu belirten turizmci kadının yazdıkları tepki gördü.

''Yanındaki k...a hava yapacak ya''

''Çağla Şıkel gibi, yüksek sezonda Bodrum’a gelip fiyatlardan şikayet edenler haksız, kimse kusura bakmasın veya bakarsa baksın.Bu tarz yerler, 3 kuruşa 40 story atıp, egonuzu tatmin edeceğiniz yerler değildir.Ekte bi hatırlatma mevcut'' diye başladığı zincir tweetlerle Bodrum'daki fahiş fiyatlardan şikayet edenlere hem hakaret etti hem da aşağıladı. Daha önce yazdığı, ‘’Bodrum’da böyle bir işletme müdiresi olarak şunu söylemek isterim, mekanımıza gelip günü 3-5 çayla geçirip 10-15 tl ile şezlong kullanabileceğini sanan gerzeklere az bile. Paran yoksa gelme kardeşim, git halk plajlarına. Yanındanki k..a hava atacak ya. Bedavaya artistik yok öyle.’’ şeklindeki tweetin ekran görüntüsünü paylaşan KısmetSizm avatarını kullanan kadın, kıyıların işgal edildiğini belirtip Kıyı Kanunu'na gönderme yapanları ise, ''Şu kıyı kanunlarını yazıp durmayın artık.Kız Ankara’da yaşıyor, gittiği tek şehir Yozgat, hayatında deniz görmemiş gelmiş burada kanun falan diyor.Ya sen git havuzda çim, ne işin var kıyı kanunu falan...' sözleriyle hedef aldı.

hava_atacak_ya

İşte Bodrum'da işletme müdürü olduğunu belirten kadının, Bodrum'daki pahalılıktan şikayet edenlere yönelik ifadeleri: (Yazım hataları ve anlatım bozuklukları mesajların yazarına aittir)

''Bana işletmenin adını sormayın.Zekanıza çok güveniyorsanız, ipuçlarından bulabilirsiniz.Ayrıca, ben orada sgk’lı değil Bağkurluyum.Yani işletme sahibesiyim.(Babamın yeri, benim sayılır)

Bi şey srcağm,Bodrum ve çevresindeki plajlara peşkeş çekildiğinde neredeydiniz? İş işten geçtikten sonra mı uyandınız?

Plajlar halkındır, gelir havlumu serer yüzerim vb teoride işlevsel, pratikte yemeyecek twitler atıp kendinizi kandırmayın.Çay 20, ayran 40 lahmcn 70 tl yersen.

Arkadaşlar, insanlar o kadar parayı sadece çaya vermiyorlar.Onlar, o çaya o parayı veremeyecek kişilerle aynı ortamda olmamak İçin veriyorlar, kapiş?

Gelip yerli halkı kornanızla rahatsız edeceksiniz, doğayı, çevreyi bi ton çöple kirletip gideceksiniz sonra da 18 tl çay, 40 tl ayran çok pahalı yaa’ diyip isyan edeceksiniz.O verdiğiniz paralar çayın,ayranın değil talan ettiğiniz çevrenin parası, size az bile.

Şu kıyı kanunlarını yazıp durmayın artık.Kız Ankara’da yaşıyor, gittiği tek şehir Yozgat, hayatında deniz görmemiş gelmiş burada kanun falan diyor.Ya sen git havuzda çim, ne işin var kıyı kanunu falan...



Bu Haber 14.08.2019 - 15:28:36 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • KsmetSokucu 16.08.2019 - 03:25

    Tek cümle ile söylüyorum. Babasının parasıyla artislik yapann bir o....u dan başka bir şey değilsin olmazsın daaa!!!

  • MuratG 15.08.2019 - 11:00

    Kesinlikle katılıyorum. Dünyanın en güzel destinasyonlarından birinde bedavaya konaklamak, yemek, içmek olmaz. Marka böyle olunur. 60 gün sezonu olan bir yerde ancak bu şekilde kalite ayakta kalabilir. Pahalı bulan gitmesin!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.