Özel havayolu şirketleri arasında yaz rekabeti

Özel havayolu şirketleri arasında yaz rekabeti
Alanya Gazipaşa, Gökçeada, Bozcaada, Alaçatı, Edremit gibi yazlık beldeler özel havayollarının rotasında ilk sırayı alıyor.


Rekabetin arttığı havacılık sektöründe yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte havayolları yeni rotalarını açıklamaya başladı. Özel havayolları ilk kez uçulacak yerler konusunda harekete geçti. Gökçeada, Bozcaada, Alaçatı, Edremit gibi yazlık beldeler ise bu yıl özel havayollarının rotasında ilk sırayı aldı.
 
Seabird Havayolu, deniz uçağıyla 1 Haziran'dan itibaren İstanbul-Alaçatı arasında 144 ile 577 TL arasında fiyatlara uçacağını açıklarken Bozcaada'daki toprak piste başarılı iniş denemesinin ardından burayı da rotasına ekledi. Geçen yıl İstanbul-Gökçeada arasında seferler başlatan Borajet ise bu yaz da seferlere devam edeceğini açıkladı. 
 
Havayolu Edremit Körfez'ini de rotasına katarken Antalya Havalimanı'nı kapasitesini rahatlatacak. Alanya Gazipaşa Havalimanı'na da bu yazdan itibaren seferler başlatacağını bildirdi. Antalyalı turizmcilerin uzun yıllardan bu yana beklediği Gazipaşa Havalimanı, 3C kategosindeki uçuşlara ev sahipliği yapacak. Borajet dışında Öger Tur da çok sayıda Alman turistin geldiği Alanya'daki Gazipaşa Havalimanı'nı bu yılki turizm kataloğuna koydu. (airnewstimes.com)


Bu Haber 24.04.2012 - 14:03:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.