Özel havayolu şirketleri arasında yaz rekabeti
Alanya Gazipaşa, Gökçeada, Bozcaada, Alaçatı, Edremit gibi yazlık beldeler özel havayollarının rotasında ilk sırayı alıyor.

Rekabetin arttığı havacılık sektöründe yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte havayolları yeni rotalarını açıklamaya başladı. Özel havayolları ilk kez uçulacak yerler konusunda harekete geçti. Gökçeada, Bozcaada, Alaçatı, Edremit gibi yazlık beldeler ise bu yıl özel havayollarının rotasında ilk sırayı aldı.
Seabird Havayolu, deniz uçağıyla 1 Haziran'dan itibaren İstanbul-Alaçatı arasında 144 ile 577 TL arasında fiyatlara uçacağını açıklarken Bozcaada'daki toprak piste başarılı iniş denemesinin ardından burayı da rotasına ekledi. Geçen yıl İstanbul-Gökçeada arasında seferler başlatan Borajet ise bu yaz da seferlere devam edeceğini açıkladı.
Havayolu Edremit Körfez'ini de rotasına katarken Antalya Havalimanı'nı kapasitesini rahatlatacak. Alanya Gazipaşa Havalimanı'na da bu yazdan itibaren seferler başlatacağını bildirdi. Antalyalı turizmcilerin uzun yıllardan bu yana beklediği Gazipaşa Havalimanı, 3C kategosindeki uçuşlara ev sahipliği yapacak. Borajet dışında Öger Tur da çok sayıda Alman turistin geldiği Alanya'daki Gazipaşa Havalimanı'nı bu yılki turizm kataloğuna koydu. (airnewstimes.com)
İlgili Haberler

İstanbul'da hakkında yıkım kararı olan otel çöktü
İstanbul Fatih'te hakkında yıkım kararı verilen ve boşaltılan otelin çatı bölümü çöktü. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da Gezilecek Yerler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.



%20(2).gif)

