Otellere parayla ödül satıyorlar

Otellere parayla ödül satıyorlar

Dünya genelinde turizm ödülü dağıtan The World Luxury Awards’ın 2023 tarifesi belli oldu.


Turizm Güncel

Giderek daha da tartışmalı hale gelen ‘turizm ödülleri’nde parayı veren düdüğü çalıyor. The World Luxury Awards, TTG Awards, International Travel Awards, Luxury Travel Guide, Star Diamond Awards... gibi onlarca ödül sitesi hangi kriterlerle, nasıl, hangi ölçümle nasıl verildiği belli olmayan ödüller dağıtıyor. Parayı bastırıp bu ödüllerden alan oteller ve turizm şirketleri ise ‘en iyi’ seçildiklerine dair bültenler yayınlıyor.

Örneğin The World Luxury Awards otelleri sürekli mail yağmuruna tutarak, indirimler yaparak onları ödül almaya ikna etmeye çalışıyor. Hatta bunun için paketler bile oluşturmuşlar. Örneğin sadece otel ödülü 950, otel+SPA veya restoran ödülü 1190, otel + SPA + restoran ödülü ise 1490 pounda satılıyor. Otelcilere yeni mail geçen site, yüzde 20 indirim yaptığını duyuruyor.

Bu paralar sadece ödül alanlar listesine girebilmek için. ‘Ben heykelciği de alacağım’ derseniz bu sefer 590 pound daha ödemeniz gerekiyor.







Bu Haber 13.03.2023 - 14:07:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • TUI nin verdiği ödülleri inceleyin lütfen

    Alp Onganer 14.03.2023 - 08:08

    Para yok ama kayırma var. Körler sağırlar birbirini ağırlar.

  • Yalancının mumu

    Hakan koçak 13.03.2023 - 09:25

    Bu paralı ödülü de en çok Cornelia Otelleri alır. Parayı bastırıyor demek ki..

  • 13 Mart 2023 tarihli Otellere Para ile Ödül Satıyorlar Başlıklı Haberiniz

    ALİ ULVİ GÜMÜŞHAN 13.03.2023 - 05:32

    Değerli Turizm Güncel Ekibi, 13 Mart 2023 tarihli "Otellere Parayla Ödül Satıyorlar" başlıklı haberinizi okudum. Doğrudur bu şekilde para ile ödül veren özel kuruluşlar bulunmaktadır. Ancak belirtmek isterim ki bu durum tüm ödül veren kuruluşlar için geçerli değildir. Örnek verecek olursam Dünya'nın en büyük saygın ve turizmde otoriter dergisi "Conde Nast Traveller" her yıl seyahat edenlerin kullanmış olduğu oylar ile belirlenen "Traveller Choice" adı altında ödül vermektedir. Ödül alan işletmeleri de kendi web sitelerinde de yayınlamaktadırlar. https://www.cntraveler.com/inspiration/readers-choice-awards Bu ödül uygulaması tamamen ücretsiz yapılmaktadır. Bu konuyu da haber içeriğinde yer verirseniz memnun olurum. Selam ve Saygılarımla, Ali GÜMÜŞHAN Genel Müdür İkbal Thermal Hotel & SPA

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.