Oteli THY'ye devretti, 15 yıllık yeni anlaşma imzaladı

Oteli THY'ye devretti, 15 yıllık yeni anlaşma imzaladı
Geçtiğimiz yıl aralarındaki anlaşmayı sonlandırdığı belirtilen THY ile Do&Co'nun 15 yıl süreli ikram anlaşması imzaladığı belirtildi. Anlaşma kapsamında ayrıca İstanbul'daki otel projesinin THY'ye devrini de içeriyor.

Türk Hava Yolları ile Do&Co yeniden 15 yıllık ikram sözlemlesi imzaladı. Do&Co tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Do&Co'nun THY ile ortak olduğu THY Do&Co İkram Hizmetleri, THY'nin Türkiye çıkışlı tüm uçuşlarında ikram hizmeti vereceği belirtildi.

Anlaşmanın İstanbul'daki otel projesinin Do&Co'dan Türk Hava Yolları'na devrini de içerdiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Do & Co Aktiengesellschaft; Do & Co ve Türk Hava Yollari A.O. (Turkish Airlines) ortak şirketi olan THY Do & Co İkram Hizmetleri A.Ş.'nin, Türk Hava Yolları ile Türkiye'deki Havalimanlarından çıkışlı tüm uluslararası, ulusal ve charter uçuşlarını kapsayan ikram hizmetleri anlaşmasını, 15 yıl süreli olarak imzaladığını duyurur. Söz konusu anlaşma, ayrıca İstanbul‘daki otel projesinin THY Do & Co İkram Hizmetleri A.Ş'den Türk Hava Yolları'na satışını da içermektedir. Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi emsal koşullara, özellikle yetkili rekabet makamlarının onayına tabidir."



Bu Haber 28.05.2019 - 12:03:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.