Otelde hayatını kaybeden ünlü voleybolcunun ölüm nedeni belli oldu

Otelde hayatını kaybeden ünlü voleybolcunun ölüm nedeni belli oldu

İstanbul’a maç için gelen ve kaldığı otelin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Igor Gorgonzola Novara voleybol takımının oyuncusu Julia Ituma’nın intihar ettiği öğrenildi.


Türkiye milli voleybol takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un da forma giydiği İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara’nın 19 yaşındaki oyuncusu Julia Ituma, kaldığı otelin penceresinden düşerek hayatını kaybetmişti.

Olay sonrası başlatılan soruşturmada genç oyuncunun intihar ettiği tespit edildi. Otelin kamera kayıtlarında Ituma’nın 22.49-23.30 saatleri arasında koridorda telefonla konuştuğu ortaya çıktı. Kayıtlara göre kaldığı odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturan Ituma, daha sonra odasına girdi.

Ituma’nın odadaki camları açıp gerildikten sonra ileri doğru sıçrayarak pencereden atladığı ve binanın altında bulunan tenteye çarpmadan yere düştüğü tespit edildi.

Öte yandan gece boyunca takım arkadaşlarına ve baş antrenöre hiç iyi olmadığını söyleyen Ituma'nın kendisini camdan atmadan önce takımın ortak WhatsApp grubuna 'Good byy (Hoşça kalın)' yazdığı öğrenildi.



Bu Haber 14.04.2023 - 12:13:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.