Otelci Recep Karaca hayatını kaybetti
Alanya'da bulunan Rubi Hotel'in sahibi Recep Karaca hayatını kaybetti.

Alanya-Avsallar'da bulunan Rubi Hotel'in sahibi ve Rubi Otelcilik ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karaca, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Bir süre yüzdükten sonra kıyıya çıkan ve burada fenalaştığı belirtilen Recep Karaca olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede yoğun bakıma alınan Karaca'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı açıklandı.
Recep Karaca'nın cenazesi, 9 Haziran 2019 Pazar günü Çankırı Şabanözü Mart Köyü’nde toprağa verilecek.
TurizmGüncel ailesi olarak Recep Karaca'ya rahmet, ailesine, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
İlgili Haberler

Fenerbahçe'den Muğla'da 2 otel ve 1907 konutluk dev proje
Fenerbahçe, Muğla'da bulunan 586 bin metrekarelik alanda 2 otel, 1907 konut ve 500 yat kapasiteli marinadan oluşacak olan "Cove 1907" projesi için çalışmalara başladı.

L'Union Han'ın satış direktörlüğü görevine Meltem Sert Coşkun atandı
IHG Hotels & Resorts'a ait olan Vignette Colection markasının İstanbul'daki ilk tesisi olan L'Union Han'ın satış direktörlüğü pozisyonuna Meltem Sert Coşkun getirildi.

Müze ve örenyerlerinde hem ziyaretçi hem de gelir rekoru! Bakan Ersoy paylaştı
2025'te müze ve örenyerlerini 34 milyon 836 bin kişi ziyaret ederken, bu ziyaretlerden 7 milyar 306 milyon TL gelir elde edildi.
Yorumlar (2)
Allah rahmet eylesin
Şeker gibi bir adamdı kimseyi kırmaz kimseyi ezmezdi kibir tabiatında yoktu Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah ????????
Pamuk gibi bir insandı. Zerre kibir bilmezdi. Patronumuz iyi
Pamuk gibi bir insandı. Zerre kibir bilmezdi. Patronumuz iyilik dolu ve eli çok açık ve hayırsever bir iş adamıydı. Rabbim en güzel cennetini Nasip etsin, VE Allah ailesine sabır versin



%20(2).gif)

