Otel sahibi kız öğrencilerin odasını basıp hakaretler savurdu

Otel sahibi kız öğrencilerin odasını basıp hakaretler savurdu

Antalya'nın Alanya ilçesindeki Sun Luna Beach Apart Hotel'de kalan kız öğrencilerin odasına giren otel sahibinin, öğrencilere bağırarak hakaret ettiği görüntüler ortaya çıktı.


Alanya'da yurtlar dolu olduğu için Sun Luna Beach Hotel'de kaldığı belirtilen kız öğrenciler, otel sahibinin odalarını bastığı ve hakaretler yağdırdığı bir video paylaştı. Videoda odaya zorla girdiği belirtilen otel sahibi İsmail Ak ile öğrenciler arasında şu diyalog geçiyor:

''İ.A. - Çık dışarı, beş dakikan var

Öğrenci -Siz benim odama nasıl böyle girebiliyorsunuz?

İ.A.-Burası benim odam. Yönetmelik de kanun da ben istediğim şekilde girerim, ben girerim, ben girerim.

Öğrenci -Hadi bakalım

İ.A. -Hadi ne lan, hadi ne lan! Hayırdır, hadi ne?

Öğrenci -Tamam bir şey demedim

İ.K. -Burada kedi köpek istemiyorum, kimse arkadaşını da buraya sokmayacak. İşine gelmeyen defolu gider...''

Otel sahibinin, 'sözleşme var' diyerek öğrencilerden nisan ve mayıs ayların ilişkin ücretleri de istediği ve öğrencilerin eşyalarına el koyduğu iddia edildi.

Odasında hakarete maruz kalan Sinem Akyüz ise şunları söyledi:

"Bu olayın olduğu gün apartın sahibi bey saat 14.00 civarında odamıza gelerek, içeri girdi. Şehir dışından bir arkadaşım ziyaretime gelecekti. Biz odada 3 arkadaş kalıyoruz ve o şehir dışından ziyaretime gelen arkadaşım vardı. Apart sahibi içeri girerek bize bağırmaya başladı. Sebebi ise odada bulunan köpeğimiz. Bize hayvansever olduklarını, kedi köpeğe kızmadıklarını söyledi. Ancak birden gelip köpeğimizi dışarı attı. İçeride müsait kıyafetlerle olmadığımızı söylememize rağmen odadan çıkmayacağını söyleyerek bağırmaya başladı. Biz daha sonra karakola giderek bu durumdan dolayı şikayetçi olmak istedik. Ancak bizi kimse çok fazla ciddiye almadı. Biz de mecburen uzlaşı yoluna gitmek istedik ancak apart sahibi ona da yanaşmadı. Daha sonra koronavirüs salgını patlayınca tüm öğrenciler evine dönerken eşyalarının birçoğunu alarak gitti. Ben de aynı şekilde eşyalarımı toplayıp İzmir'e ailemin yanına geldim. Yeni ayın gelmesiyle birlikte apart sahibi tekrar bizden para istemeye başladı ve bizi eşyalarımızı sokağa atmakla tehdit etti. Elindeki senetleri öne sürdü. Bu nedenle biz de bu videoyu paylaşma gereği duyduk çünkü sesimizi kimseye duyuramadık. Ayrıca bizim asıl sorunumuz, oradaki şartlar. Bize güvenli bir yer olduğu, kapısında güvenlik olacağı, haziran ayına kadar asla müşteri alınmayacağı sözü verildi. Ancak kapılarda güvenlik yok, içeride müşteriler kalıyor. Hatta 6'ncı kattaki arkadaşlarımız müşterinin sesinden dolayı uyuyamadıklarını söylemişlerdi. Biz sadece sesimizi duyurmak istedik. Kalmadığımız ayların parasını bizden istediği hem de bizi tehdit ederek istediği için."



Bu Haber 08.04.2020 - 09:00:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.