Otel Asya’nın sahibi turizmci Ali Kenan Küçükçağlayan vefat etti

Otel Asya’nın sahibi turizmci Ali Kenan Küçükçağlayan vefat etti

İzmit’in ilk otellerinden Otel Asya’nın sahibi turizmci Ali Kenan Küçükçağlayan 95 yaşında hayatını kaybetti.


Türkiye Otelciler Birliğinin (TÜROB) kurucularından ve Kocaeli-İzmit’te bulunan Otel Asya’nın sahibi Ali Kenan Küçükçağlayan tedavi gördüğü hastanede yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı 95 yaşında yaşamını yitirdi.

Küçükçağlayan'ın cenazesi bugün (23 Temmuz Cumartesi)  öğle namazını müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Küçükçağlayan'ın vefatının ardından açıklama yapan TÜROB Başkanı Müberra Eresin “Türk turizminin gelişimine ve Birliğimize yaptığı değerli katkıları daima övgü ile hatırlanarak yad edilecek merhum Ali Kenan Küçükçağlayan'ın vefatından dolayı derin üzüntü duyduğumuzu belirtir, başta kederli ailesi olmak üzere tüm dost, akraba, sevenleri ile sektörümüze başsağlığı ve sabırlar dileriz.” İfadelerini kullandı.

TurizmGüncel ailesi olarak Ali Kenan Küçükçağlayan’a rahmet, ailesine, sevenlerine ve turizm camiasına başsağlığı diliyoruz.



Bu Haber 23.07.2022 - 10:16:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Allah Rahmet Eylesin

    Levent ERDOĞAN 24.07.2022 - 11:52

    1988 yılında öğrenci olduğumuz sıralarda sınavlara gidip gelmek zor geldiğinde kaldığımız Otel sahibinin yıllar sonra mensubu olduğum Türkiye Otelciler Birliğinin kurucularından olduğunu öğrenmek hayatın cilvelerinden.Allah rahmet eylesin.Ailesine ve Nazmi beye baş sağlığı dilerim.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.