Orhan Sancar: AtlasGlobal’in uçuşları devam ediyor

Orhan Sancar: AtlasGlobal’in uçuşları devam ediyor

AtlasGlobal, uçuşlara yeniden ara vermediğini, medyada çıkan haberlerin yanlış anlamadan kaynaklandığını açıkladı.


Uçuşlarına yeniden ara verdiği haberleri ile gündeme gelen AtlasGlobal, uçuşlara ara vermediğini, söz konusu haberlerin yanlış anlamadan kaynaklandığını açıkladı.

Bağdat, Tel Aviv ve Tahran uçuşları devam ediyor

Çağrı merkezinin Avrupa uçuşlarının durdurulduğunda ilişkin verdiği bilginin uçuşların tamamı durdurulmuş gibi basına yansıdığını kaydeden Atlasglobal Rusya ve BDT Koordinatörü Orhan Sancar, Bağdat, Tel Aviv ve Tahran uçuşlarının planlandığı şekilde devam ettiğini, Amsterdam uçuşlarının ise talebe göre yapıldığını ifade etti.

''Yaz sezonuna kadar frekans arttırarak devam edeceğiz''

Bu üç şehrin yanında AtlasGlobal’in charter uçuşlarının da devam ettiğini kaydeden Sancar, ‘’Mart ayına kadar mevcut uçuşlardaki frekans sayısını arttırarak devam edeceğiz. Yaz dönemi ile ilgili filo ve hat planlamasını ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız.’’ diye konuştu.

Finansman konusunda olumlu gelişmelerin olduğunu belirten Orhan Sancar, bir hafta içinde konunun netliğe kavuşacağını söyledi.

Ersoy: Tam kapasite uçmak şu süreçte mantıklı olmaz

AtlasGlobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy da, ''Biz uçuyoruz herhangi bir uçuş durdurma söz konusu değil'' dedi. Şirketin ne zama tm kapasite uçacağı şeklindeki sorumuza ise Ersoy, ''Yaz sezonu öncesi tam kapasite operasyona geçmek şu süreçte mantıklı olmayacaktır.'' yanıtını verdi.



Bu Haber 20.01.2020 - 08:29:17 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Göksel Karabayır 30.01.2020 - 10:05

    30 kişilk grub olarak parasını ödediğimiz Erivan 2019 Aralık uçuşumuzun parasını hala iade etmediler. Hiç kimse bilet almasın iş yapmasın ,her an her şey olabilir ve zarar görürsünüz.

  • Ahmet özen 22.01.2020 - 07:18

    devam ediyorsunuzda neden benim 17ocak ve 20 Ocak istanbul Antalya biletlerimi neden tarife değişikliği diyerek iptal ettiniz

  • Menderes yaşar 21.01.2020 - 06:27

    Sürekli uçuş iptali mesajı geliyor, nereye uçuyorlar acaba ve asla kredi kartları iadeleri yapılmıyor. Mail ya da telefona cevap veren yok maalesef. Bankaya harcama itirazında bulunduk, banka o kadar çok itiraz var ki süreç uzun sürer diye uyardı bizi

  • Atlas magduru 20.01.2020 - 03:11

    Sizin mantığınızı sikeyim

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.