Onu Air Avrupa'da charter hava yolu şirket kurdu
Onur Air, Bulgaristan merkezli yeni bir charter havayolu şirketi kurdu.

Onur Air Avrupa'da yeni bir charter hava yolu şirketi kurdu. Havacılık haber sitesi Göklerdeyiz'de yer alan habere göre, Holiday Europe ismiyle kurulan şirket, Onur Air'in filosundaki TC-OBZ kuyruk tescilli A321 tipi uçağın yeni renklerine boyanmasıyla ilk uçağına da kavuştu. Holiday Europe Avrupa'nın çeşitli ülkelerine charter seferler düzenleyecek
İlgili Haberler

ATF Türkiye’ye son 1 ay kaldı: 54 milyar euroluk ticaret hacmi Antalya’da buluşuyor
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşması ATF Türkiye – Uluslararası Antalya Turizm Fuarı, sekizinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26–27–28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ATF; temsil edeceği 54 milyar Euroyu aşan dev ticaret hacmiyle küresel turizmin en büyük buluşmalarından birine sahne olacak.

Aydın Didim'de vakıflara ait 4 taşınmaz 30 yıllığına kiralanacak! 401 milyona ihaleye çıkıyor
Aydın’ın en turistik bölgelerinden olan Didim’de bulunan 4 vakıf taşınmazı, yapım veya onarım hizmetleri karşılığında 30 yıl boyunca kiralanmak üzere 401 milyon liraya ihaleye çıktı.

İTF26'da BDT pazarının Türkiye için önemi masaya yatırıldı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin Türkiye turizmi için önemi ele alındı.



%20(2).gif)

