Ömer Faruk Dengiz: 2024 Bodrum yılı olacak

Ömer Faruk Dengiz: 2024 Bodrum yılı olacak

Utrect Turizm Fuarında değerlendirmede bulunan Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, 2024 yılının Bodrum yılı olacağını ifade etti.


Hollanda’da düzenlenen Vakantiebeurs Utrect Turizm Fuarı 10 Ocak’ta kapılarını açtı. Fuar, 14 Ocak’a kadar turizm profesyonellerini ağırlayacak.  

Bodrum Tanıtım Vakfının (BOTAV) üstlendiği fuarda, Hollanda, Belçika ve diğer Avrupa ülkelere olmak üzere Avrupa pazarı için Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Başkan Yardımcısı Alişir Şahin ve Yönetim Kurulu üyesi Caner Arslan temaslarda bulunuyor.

BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “Başta Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ve turizm profesyonellerinin yoğun bir katılım sağladığı fuarda Bodrum standına olan ilgi bu yılına yönelik pozitif olacağı yönünde. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize toplamda 5 bin adet tanıtım kitapçıklarımızı ve broşürlerimizi veriyoruz. Diğer yandan çevreye daha duyarlı elektronik ortamda QR kodlu bröşürlerimiz de sunuldu. 2024 yılı içerisinde yurtdışı turizm fuarları daha iyi bir işbirliği ve fiziki ortam yaratmak anlamında önemli rol üstelenecektir. 2024 yılı Bodrum yılı olacak. Buna Bodrum olarak tüm turizm paydaşlarımızla hazırız.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 12.01.2024 - 13:30:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cok Zor

    Bugra Tek 12.01.2024 - 05:16

    Yollar delik desik. Su kesintisi var. Koca koca sinekler var. Her yer pis her yer insaat. Ayrıca maalesef Bodrum çok pahalı. Turist doga görmek istiyor, gelince beton yıgını görüyor. Trafik cok fazla alt gecit ust gecit tünel hicbirsey yapilmiyor. Sadece insaat yapılıyor.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.