O taksicilere ‘son durak’ operasyonu

O taksicilere ‘son durak’ operasyonu

İstanbul’da, fazla para alarak yolcuları dolandırdığı ileri sürülen 63 taksiciye yönelik operasyon yapıldı.


İstanbul’da fazla para alarak müşterileri dolandırdığı iddia edilen 63 taksiciye yönelik ‘son durak’ adında bir operasyon yapıldı.

Sözcü gazetesinden Habip Atam’ın haberine göre, operasyon İstanbul Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirildi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği, dolandırıldıkları için şikayetçi olan bazı turistlerin iddiası üzerine çalışma başlattı. Yabancı uyruklu müşterilerinden fazla para alan, itiraz edenleri tehdit eden şüpheliler tek tek belirlendi. Polis ekipleri Sultanahmet Camii çevresinde çalışan 63 taksici için operasyon kararı aldı. Operasyon düzenlenen şüpheliler arasında Beşiktaş'ın geçtiğimiz yıl transfer ettiği Şilili futbolcusu Enzo Roco'yu dolandırdığı iddia edilen bir taksicinin de bulunduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin düzenlediği operasyon kapsamında, 25 sürücü hakkında gözaltı kararı olduğu 38 sürücünün ise taksi kullanma belgelerine el konulacağı belirtildi. Dolandırıcılıkta kullanılan taksilerin ise geçici süreyle trafiğe çıkışlarının yasaklanacağı öğrenildi.



Bu Haber 28.06.2019 - 18:17:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.