O taksici gözaltına alındı, araç trafikten men edildi

O taksici gözaltına alındı, araç trafikten men edildi
Kendisini trafiğe soktuğunu gerekçe gösterek kadın turisti araçtan indiren, valizini yere atan ve parasının üstünü vermediği belirtilen taksi şoförü gözaltına alındı.


Turizm Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, kadın turisti araçtan indiren, valizini yere fırlatan ve parasının üstünü vermediği belirtilen taksi şoförünü gözaltına aldı. Gözaltına alınan taksicinin çalışma ruhsatının iptal edilmesi için de çalışma başlatıldığı kaydedildi.



Kadın turist havalimanından Beyazıt'a gitmek için bindiği taksiden trafik yoğunluğu nedeniyle Fatih'te indi. Bunun üzerine taksici bir vatandaşın çektiği kamera görüntülerinden de görüldüğü gibi kadın turiste tepki göstererek bavulunu yere fırlattı. Taksicinin adının Ali İhsan A. olduğu öğrenildi

TAKSİYE MEN

Sabah gazetesinden Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirleri ekiplerince gözaltına alınan Ali İhsan A. olayı anlattı. Kadın turistin şikayetçi olmadığı taksi şoförü hakkında belediye makamlarınca 259 TL cezai işlem yapıldı. Taksiciler Esnaf Odasınca taksicinin kullandığı 34 TDF .. plakalı ticarinin trafikten men edildiği tespit edildi.

3 BİN 481 TL CEZA KESİLDİ

Sivil Trafik Ekibi'nce taksi şoförüne korsan taşımacılık, yolcu indirme bindirme kurallarına riayet etmemek ve saygısızca araç kullanmak maddelerince toplamda 3 bin 481 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.
 



Bu Haber 28.06.2018 - 09:09:24 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.