Nur Bilgin, The Wings Hotels’in CEO’su oldu

Nur Bilgin, The Wings Hotels’in CEO’su oldu

İstanbul ve Ankara’da otelleri bulunan The Wings Hotels’in CEO’luğuna Nur Bilgin getirildi.


İstanbul Pera, İstanbul Karaköy ve Ankara’da otelleri bulunan The Wings Hotels’in CEO pozisyonuna, Nur Bilgin getirildi.

Nur Bilgin, yeni unvanı kapsamında The Wings Hotels’in operasyonel ve stratejik yönetiminden sorumlu olacak.

Kariyer yolculuğuna, 1995 yılında Swissotel The Bosphorus, Istanbul’da başlayan Nur Bilgin, otelin farklı departmanlarında deneyimler kazanarak, 2003’te grup satış müdürü görevine getirildi. Ardından, 2004-2006 yılları arasında The Ritz-Carlton, Istanbul’da Toplantı hizmetleri ve etkinlik satış müdürü olarak görev yapan bilgin, 2006-2008 yılları arasında Swissotel Grand Efes’te satış direktörlüğü, 2010-2012 yılları arasında Divan Istanbul & Divan Istanbul City otellerinin her ikisinin de satış ve pazarlama direktörlüğü pozisyonlarında görev yaptıktan sonra 2015 – 2021 yılları arasında Marriott International çatısı altındaki Marriott Hotel Şişli, JW Marriott Istanbul Bosphorus ve Sheraton Istanbul City Center otellerinin satış ve pazarlama direktörlüğü görevlerini yürüttü. 2021 yılında Elite World Grand Istanbul Küçükyalı Hotel’de genel müdür olan Nur Bilgin, 2025 yılına kadar otelin stratejik büyüme ve operasyon süreçlerini yönetti.

21 Temmuz 2025 itibarıyla The Wings Hotels’in CEO pozisyonuna getirilen Bilgin, sektördeki kapsamlı deneyimiyle, markanın yerel ve uluslararası pazardaki konumunu güçlendirmeyi ve misafirlerine butik lüks otelcilik anlayışını kişiselleştirilmiş deneyimlerle sunmayı hedefliyor.



Bu Haber 21.07.2025 - 16:26:02 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.