Nordwind Moskova-Küba uçuşlarına İstanbul'u da bağladı
Türk kökenli Rus tur operatörü Pegas Touristik'in iştiraki Nordwind Hava Yolları, İstanbul-Moskova uçuşlarına Küba'nın tatil merkezi Cayo Coco Havalimanı'na bağlantı vermeye başladı.

Pegas'ın hava yolu şirketi Nordwind Hava Yolları, Moskova-Küba uçuşlarına İstanbul'dan bağlantı sağlamaya başladı.
Şirketin ileriki dönemde Moskova'dan Havana ve Santa Clara uçuşlarına da başlayacağı ve Istanbul'dan her gün gerçekleşen tarifeli Moskova seferlerine bağlantı vereceği kaydedildi.
Uçuşların Küba'nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından da desteklendiği ifade edildi. Bu kapsamda Nordwind Hava Yolları yetkilileri, İstanbul Havalimanı İstasyon Müdürü Arda Gedikli ve yardımcısı Gökhan Tekin ile birlikte, Küba'nın Ankara Büyükelçilik yetkilileri, Ticaret Bakan Yardımcısı Ilena Mordoche Nuez ve Konsolos Juis Javier Cabanas Alvares'i Büyükelçilik merkezinde ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
İlgili Haberler

Türkiye'deki turizm enflasyonu Avrupa ortalamasını 8'e katladı
Türkiye'de Ağustos 2026 döneminde turizm enflasyonu yüzde 31,2 olurken; bu oran yüzde 3,8 olan AB ortalamasının yaklaşık 8 katı oldu.

Rusya'da uçak biletlerine ek vergi mi geliyor?
Rusya'da yerli üretim yolcu uçaklarının giderlerini sübvanse etmek amacıyla uçak biletlerinden ek harç alınması gündeme geldi.

Antalya'da turist sayısında yüzde 6 kayıp beklentisi
Antalya'da 2026 yılı turizm verileri değerlendirilirken; bu yıl turist sayısının geçen yıla göre yüzde 6 oranında daha düşük kalacağı öngörüldü.



%20(2).gif)

