Norbert Fiebig: Rezervasyonlar normal sezonun 4’te 1’i kadar

Norbert Fiebig: Rezervasyonlar normal sezonun 4’te 1’i kadar
Alman Seyahat Birliği Başkanı Norbert Fiebig, turizm sektöründe son dönemdeki olumlu rezervasyonlara rağmen sektördeki krizin bitmekten uzak olduğunu söyledi.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Alman Seyahat Birliği (DRV) Başkanı Norbert Fiebig, rezervasyonlarda yaşanan olumlu gelişmelere rağmen turizm sektöründeki krizin bitmekten uzak olduğunu belirtti.

Yapılan satışlar normal sezonun 4’te biri kadar

Şu ana kadar yapılan rezervasyonların normal bir sezonda yapılanın 4'te biri kadar olduğun a işaret eden Norbert Fiebig, ''Şunu unutmamak gerekir ki yılın ilk yarısı neredeyse tamamlandı ve çoğu şirketin yetişme şansı olmadığını ifade etti.

Desteklerle ilgili yol haritası belirlenmeli

Uluslararası seyahatlerde gelinen noktanın korunması gerektiğini ifade eden DRV Başkanı, siyasilerin artık sadece indisans değerlerinden yola çıkarak karar vermemesi gerektiğini savundu.

Turizm destinasyonları konusunda daha öngörülebilir daha istikrarlı ve daha farklılaştırılmış bir bakış açısına ihtiyaç olduğunu kaydeden Fiebig, 2021 yılının da zor bir yıl olmaya devam ettiğini ve bu nedenle Federal Hükümetin sektöre dönük desteklerle ilgili bir yol haritası belirlemesi gerektiğini savundu.



Bu Haber 30.06.2021 - 14:13:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.