Nirvana Cosmopolitan Hotel sporculara hizmet veriyor

Nirvana Cosmopolitan Hotel sporculara hizmet veriyor

Kilit Hospitality Grup bünyesindeki Nirvana Cosmopolitan Hotel 2021 yılından itibariyle yatırımlarıyla sporculara sundukları imkanlarla Avrupa'da birinci sırada


Turizm sektöründeki başarılarıyla dikkat çeken Kilit Hospitality Grup, bünyesindeki Nirvana Cosmopolitan Hotel ile spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ediyor. Akdeniz Bölgesi’ndeki tüm sportif organizasyon ve faaliyetlerini ağırlama kapasitesine sahip Nirvana Cosmopolitan Hotel profesyonel sporculara birçok alternatif sunuyor.

Nirvana Cosmopolitan Hotel, 2021 yılından itibaren yepyeni çehresi ile hizmet vermeye devam ederken içinde barındırdığı spor tesisleri ile de tüm Avrupa’da bu kapasiteye sahip tek otel olarak dikkat çekiyor.

Sağlıklı yaşam ve spor kültürünü ön planda tutan Nirvana Hotels spora ve sporcuya yatırım yapıyor

Nirvana Cosmopolitan Hotel, toplamda 5 sahalı spor salonu ile profesyonel takımlarını ağırlıyor. Basketbol, Voleybol, Savunma Sporları, Tenis, Badminton gibi birçok branşın aynı anda yapılabildiği çok amaçlı Cosmos Sports Center’da sahalar 21 metre eninde 200 metre uzunluğundaki alan içine yerleşmiş durumda. FIBA normlarına uygun 4 adet parke zeminli saha ve CEV normlarına uygun poliüretan zeminli saha, ses geçirmez paravan duvarlar sayesinde aynı anda maç yapabilecek ses yalıtımlı olarak tasarlandı.
Cosmos Sports Center, toplam 16 soyunma odası, hakem odaları, Doping Kontrol Odası, Fizik Tedavi Merkezi, Hakem Odaları, Toplantı Salonları, 80 kişi kapasiteli Spor Cafesi ve lobisiyle toplam 7 Bin m2 alanda hizmet veriyor.
Tesis içinde iki ayrı fonksiyonel fitness ve ağırlık merkezinin yanında Performans Ölçümü ve Yetenek Testleri’ de yapılarak sporculara özel antrenman programlarının hazırlandığı bir Spor Analiz Laboratuvarı da mevcut.
Tenis kortları, koşu parkurları ile sporun her dalında Türkiye’de ve Avrupa’da ilkleri taşıyan Nirvana Cosmopolitan Hotel, Milli Sporcuları, kulüpleri ağırlamak ve büyük organizasyonlarına ev sahipliği yapmak için hazır...


Bu Haber 11.08.2021 - 12:23:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.