Nihat Zeybekçi'den İzmir vaadi: 4 ve 5 yıldızlı otel sayısını...

Nihat Zeybekçi'den İzmir vaadi: 4 ve 5 yıldızlı otel sayısını...
AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Nihat Zeybekçi, vaatlerini açıkladı.

Bir basın toplantısı düzenleyerek İzmir için vaatlerini açıklayan Nihat Zeybekçi İzmir için 10 numara hikaye yazacaklarını söyledi. Zeybekçi, ''Ferhat, dağları dele dele İzmir'e geldi. Tarih, İzmir'e Smyrna yani en güzel ismi vermiş. Şu an zavallı Şirin'in hali pek iyi değil. Meselelerine baktığımızda durumu iyi değil." dedi.

''4 VE 5 YILDIZLI OTEL SAYISINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ''

Çeşme'nin sağlık, spor, kültür ve turizm merkezi olacağını kaydeden Zeybekçi, İzmir'in tüm bölgelerindeki 4 ve 5 yıldızlı otel sayısını da iki katına çıkaracaklarını söyledi.

Alsancak Limanı'nın şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak hale getirileceğini söyleyen Zeybekci, liman sahasında oluşturulacak yaşam merkeziyle bölge turizmine özellikle yabancı turistler sayesinde büyük katkı sağlanacağını ifade etti.

Zeybekçi ayrıca, Çanakkale-İstanbul ve Ankara-Antalya otoyolları ile şehre ulaşımın kolaylaşacağını, İzmir'in kuzey ve doğu hattı arasında bağlantılar ve tüneller bittiğinde 40 kilometrelik ikinci çevre yolu ile kent trafiğinin nefes alacağını söyledi.

Gaziemir batı ve doğu çevre yolu projesi, battı çıktılar köprülü kavşaklar ile kent trafiğini rahatlatacaklarını belirten Zeybekci, "Şehrin 28 noktasını tespit ettik. Battı çıktıları köprülü kavşak çalışmalarını ilk 2 yıl içinde yapacağız." diye konuştu.



Bu Haber 08.02.2019 - 11:18:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.