Nicolas Huss: Kendimizi bu savaşa ve zorluklara hazırlamalıyız

Nicolas Huss: Kendimizi bu savaşa ve zorluklara hazırlamalıyız
12. Resort Turizm Kongresinde konuşan Hotelbeds CEO’su Nicolas Huss, 2023 yılında turizm sektörünün iyi olacağını belirterek küresel çapta yıkım getirecek bir kriz beklemediklerini ifade etti.

Turizm Güncel - Antalya

Hotelbeds CEO’su Nicolas Huss, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliğinin (AKTOB) Antalya’da düzenlediği 12. Resort Turizm Kongresine katılarak Türkiye ve dünya turizmine ilişkin değerlendirmede bulundu.  

“Antalya önemli bir başarıya imza attı”

Türkiye ve Antalya’nın başarısına dikkat çeken Huss, “2022 yılı bütün dünyada sektör için çok güçlü bir yıl oldu. Bu durum Türkiye’de de aynı şekilde gelişti. Özellikle Antalya. Sizi tebrik ediyorum. Çok önemli bir başarıya imza attınız ve bunu da halen daha devam etmekte olan pandemi sürecinde yaptınız.” İfadelerini kullandı.

Küresel çapta yıkım getirecek bir olay öngörmediklerini belirten Huss, bölgesel sıkıntılar olsa da 2023 yılında sektörün iyi olacağını ifade etti.

“Kolektif olarak çalışmaya odaklanmalıyız”

Huss, Hızlı dönüşüme ayak uydurmak gerektiğine dikkat çekerek “Tarih bize gösterdi ki, hep birlikte çalışırsak başarılı oluruz. Kolektif olarak çalışmaya odaklanmalıyız. Dünya dönüşüyor, sabit değil ve olaylara hızlı uyum sağlıyor. Bu noktada otelleri dağılım segmentine oturtmamız gerekiyor. Hızlı dönüşüme ayak uydurmalı, kalite standartlarımızı ve etkinliği arttırmalıyız.” şeklinde konuştu.

“Gelecek daha kolay olmayacak”

“Gelecek daha kolay olmayacak kendimizi bu savaşa ve zorluklara hazırlamalıyız.” diyen Huss, birçok şeyin olacağını ve bu birçok şey olurken iyi olmak zorunda olduklarını ifade etti.

Huss “Ekosistem olarak bir araya gelmeli önceliklerimizi ortaya koymalıyız. Beraber ne yapmak istediğimizi bilirsek bunun üzerine çalışırız.” dedi.

“Neyin önemli olduğuna karar vermeli ve ona göre çalışmalısınız”

Huss konuşmasının sonunda otelcilere tavsiyede bulunarak şu sözleri kullandı:

“Günün sonunda size vereceğim mesaj ise şu olacak oteller olarak sizin için neyin önemli olduğuna karar vermeli ve bunun için çalışmalısınız. Müşterileriniz ne hissediyor, ne ihtiyaçları var ve onları ne mutlu eder, bunlarla da mutlaka ilgilenmeliyiz. Çünkü bütün araştırmalar gösteriyor ki bir müşteri o otelde kendini güvende hissetmiyorsa, başka bir otele geçiş yapıyor.”



Bu Haber 25.11.2022 - 09:20:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.