NG Phaselis Bay’den yönetici ailelerine özel lojman

NG Phaselis Bay’den yönetici ailelerine özel lojman

NG Phaselis Bay, Göynük’te yönetici aileleri için 2+1 dairlerden oluşan 20 konutluk lojman projesini tamamladı.


Daha önce Kemer’de 180 odalı bir lojman faaliyete geçiren NG Phaselis Bay, Göynük’te yönetici aileleri için yeni bir lojman açıyor.

2+1 dairelerden oluşan 20 konutluk tesiste güneş enerji sistemleri, ısıtmalı havuz, havuz başı barı ve dinlenme alanları bulunuyor.

NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz, tamamlanan lojmanlarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Çalışanlarımızın konforu, huzuru ve yaşam kalitesi bizim için çok önemli. Misafirlerimize sunduğumuz ayrıcalıklı deneyimi, çalışanlarımıza da sunmak istiyoruz. Gerek Kemer’de bulunan geniş sosyal olanaklara sahip mevcut lojmanımız, gerekse yeni tamamladığımız Göynük lojmanlarımızla çalışanlarımıza her anlamda destek olmaktan gurur duyuyoruz.”



Bu Haber 04.04.2025 - 14:40:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Huzur

    Leyla Rodoper 06.04.2025 - 06:56

    Personelin bu kadar güler yüzlü işini severek yapmasının nedeni yöneticilerine verilen önemden kaynaklanıyor. size verilen değeri çalışanlara aktardığınızda tesisinizde gördüğümüz mükemmeliyet ortaya çıkıyor .. Dilerim tüm kurum ve tesislerde çalışanlara böyle değerler verilir. Teşekkürler.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.