NG Hotels'den Antalya’ya 2,3 milyar liralık yeni otel

NG Hotels'den Antalya’ya 2,3 milyar liralık yeni otel

NG Hotels, Antalya’nın Kemer ilçesine bir otel daha açmaya hazırlanıyor. Otel projesi için ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verildi.


Turizm Güncel

Sahipleri arasında geçtiğimiz yılın kasım ayında AKP’nin Merkez Karar Yürütme Kuruluna giren Erkan Güral’ın da bulunduğu NG Hotels, Antalya’ya bir otel daha yapmak için düğmeye bastı.

Antalya’nın Kemer ilçesi Göynük Mahallesi 106 ada 20, 21 parsellerin tamamına 15’inci parselin 73 bin 327 bin metrekarelik ve 8’inci parselin 1178 metrekarelik kısmına NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan NG Sign Kemer isimli otel için ‘Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir’ kararı verildi.

2 milyar 345 milyon TL proje bedeli belirlenen 5 yıldızlı otelin 237 oda ve 636 yatak kapasitesi olması planlanıyor.

Ayrıca 106 ada 8 ve 20 numaralı parseller kısmen, 106 ada 21 numaralı parselin tamamı Beydağları Sahil Milli Parkı içerisinde yer alıyor.

Şirketin aynı bölgede NG Phaselis Bay isimli tesisi faaliyet gösterirken ayrıca Sapanca’da NG Enjoy, NG Sapanca ve Afyonkarahisar’da NG Afyon otelleri bulunuyor.



Bu Haber 16.01.2024 - 08:45:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Cennet Köşeler

    Alp Onganer 18.01.2024 - 03:22

    Hatırlarım 80 lı yılların sonu idi Ahu hanım oraya otele yapımına başlamıştı. Şuan otel yapacakları yer tam bir cennet den köşe idi. Hele park kimerosta oksijen zehirlenmesi yasardiniz. Önce park kimerosta katlim yapıldı Akın ( joy grup ) ile eskiler bilir. Ne yazıktır yeşili doğayı sevmiyoruz el birliğiyle oralar talan ediliyor. Ülkenin kaderi bu kemer değil heryerde katliam yapılıyor. Salda golü nü hatırlayınca normal geliyor. Villa yalanı ile bir sürü ağaç kesilip beton dokulecektir. Para hırsı inanılmaz birşey bu yaşa geldim anlamıyorum bu hırs niye 777 sülalesine yetecek paraları var.

  • Aferin hayırlı olsun...

    Demir Palazoğlu 17.01.2024 - 09:25

    Doğa böyle katledildi işte. Betonlaştık her geçen gün. 3 günlük tatil için 3bin yıllık toprak örtüsünü mahvettik.. Doğa elbette ki bunun hesabını soracak..!!

  • İlkeli yayıncılık

    Kenan 16.01.2024 - 10:22

    Yatırım yapam akpartili olunca hemen yazıyorsunuz ama muhalif birisinin yaptığı yatırımda bundan hiç bahsetmiyorsunuz. Sanki tüm otel yatırımları ak parti ve cumhurbaşkanına yakın isimler tarafından yapılıyor algısı biraz ayıp olmuyor mu

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.