Neşet Koçkar şimdi de Dominik Cumhuriyeti'ne girdi

Neşet Koçkar şimdi de Dominik Cumhuriyeti'ne girdi
Son dönemde otel satın alımları, otel kiralamaları ve tur operatörü satın alımlarıyla adından sıkça söz ettiren Anex Turizm Grubu, şimdi de Dominik Cumhuriyeti'nde büyük bir projeye başlıyor.

TurizmGüncel

Thomas Cook iflas ettikten sonra bu şirketin iştiraki 5 tur operatörünü (Intourist, Öger, Bucher, Neckermann, Air Marin) satın alan; Utopia World Hotel'i satın aldıktan sonra 6'sı Türkiye'de olmak üzere Mısır ve Tayland gibi ülkelerde yeni oteller kiralayan Anex Turizm Grubu, şimdi de Dominik Dominik Cumhuriyeti'nin en büyük turizm projesini hayata geçiriyor.

7 bin odalı dev turizm projesi

Anex Turizm Grubu'nun Dominik Cumhuriyeti'nin Playa Macao bölgesinde toplam 7 bin odadan oluşan konaklama merkezleri projesini hayata geçireceği öğrenildi. Projenin ilk ayağı olan Punta Cana bölgesine yapılacak 500 odalı otelin temeli, 16 Ocak'ta atılacak

Anex Grubu'nun 5 yıldızlı otel markası Selectum Luxury Resort ismi altında faaliyete geçecek uzun vadeli yatırımın, 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.



Bu Haber 03.01.2020 - 15:33:43 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • AKLIMDA DELİ SORULAR 04.01.2020 - 12:26

    Nasıl oluyor bu! Nereden geliyor bu değirmenin suyu! soruları sormadan geçemeyeceğim. gördüğüm kadarıyla kimse bu taraftan bakmamış! sürekli alıyor 5 6 tane operatörü aldı, yine bir çok oteli aldı, ve bir çok oteli kiraladı! ama nereden geldi bu paralar! Aldıkları ücretleride belirtmiyorlar! neden? son 6 ay içerisinde yatırılan para ne kadar? ne kadarı öz sermaye ne kadarı BAnka kredisi? Hangi bankalar tarafından verildi krediler var ise? Lütfen birazda işin iç yüzünü araştıralım ve paylaşalım! O dünya markaları ne kadar paraya alındı? bu paralar nereden çıktı? Gizli bir ortak mı var arkasında? nedir bu işin sırrı!!!

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.