Neşet Koçkar: Bu kalbi kaybetmek istemiyoruz!

Neşet Koçkar: Bu kalbi kaybetmek istemiyoruz!

ANEX Tour'a bağlı franchise acenteleri, Antalya-Belek'te bulunan Selectum Luxury Resort'te bir araya geldi. Acentelerin ödüllendirildiği Anex Franchising Awards isimli etkinlikte, acenteler de grubun lideri Neşet Koçkar’a bir ödül verdi.


Turizm Güncel - Dış Haberler

ANEX Tour'a bağlı franchise acente ağına üye seyahat acenteleri onuncu yıl dönümü etkinliği onuruna ANEX Turizm Grubu bünyesinde bulunan Selectum Luxury Resort'te ağırlandı.

Toplam satışın yüzde 18’ini franchise acenteler yapıyor

Hoşgeldiniz konuşmasını ANEX Tour Rusya Genel Müdür Yardımcısı Yana Muromova'nın yaptığı toplantıda acentelere seslenen ANEX Tour Rusya Perakende Satış Kanalları Departmanı Direktörü Irina Rubina, tur operatörlüğünde franchise seyahat acentelerinin giderek artan etkisine dikkat çekti. Franchise acentelerinin katılımcı, yapıcı eleştirtirileri ve öneriler sayesinde ANEX Tour'un her geçen gün daha da güçlendiğini anlatan Rubina şirketin toplam satışının yüzde 18'inin franchise acenteler tarafından yapıldığına dikkat çekti. Rubin, Kaliningrad gibi bölgelerde bu oranın yüzde 50'ye kadar çıkabildiği bilgisini paylaştı.

700 euro üzeri paket tatillerde adres seyahat acentesi

Mevcut durumda Rus misafirlerin büyük oranda seyahat acentelerine güvendiğini ve belli bir fiyatın üstündeki turları seyahat acenteleri aracılığıyla satın aldığını anlatan Irina Rubina "İstatistiklerimize göre tüketiciler, 700 euro ve üzeri paket tatilleri, bireysel hareket etmek yerine seyahat acentesi profesyonelinin yardımıyla satın alıyor." dedi.

“Bu işe girdiğimde ne param ne de gücüm vardı”

ANEX Tour ANEX Franchising Awards ile Rus acentelerini ödüllendirirken Rus acenteler de ANEX Tourism Group Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar'ı Rus acentelere gösterdiği ilgi ve destek için bir ödül verdi.

Ödül karşısında duygulandığını söyleyen Koçkar, “Bana ödül verilmeyince kıskanmaya başlamıştım. Aldığım bu ödül 27 yıldır aldığım tek ödüldür. Bu işe girdiğim zaman ne param ne de gücüm vardı. ANEX Tour'un logosu kalptir. Sadece kalbim vardı. Bu kalbi kaybetmek istemiyoruz. Teşekkürler” diye konuştu



Bu Haber 11.04.2023 - 08:52:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Adam gibi adam

    ERKAN ARI 01.10.2023 - 08:12

    Yolun açık olsun neşet bey kars in gururu iftarı

  • Başarı

    S İ 11.04.2023 - 12:39

    Doğru SÖZLÜ insan olarak tanıdım sizi. Gerçek bir başarı hikayesidir '' Hayatınız ''

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.