Neşet Koçkar 1.8 milyar dolarlık dev tesisin temelini attı

Neşet Koçkar 1.8 milyar dolarlık dev tesisin temelini attı

Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nelet Koçkar, Dominik Cumhuriyeti'ne yapacağı 1.8 milyar dolarlık turizm tesinin temelini attı.


TurizmGüncel

Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nelet Koçkar, Dominik Cumhuriyeti'nin en büyük turizm kompleksini inşa ediyor. Şirketin Selectum markasıyla inşa edeceği kompleksin ilk 500 odalık kısmı için temel atma töreni düzenlendi.

kockarr

Törene Cumhurbaşkanı ve Turizm Bakanı katıldı

Neşet Koçkar'ın 1.8 milyar dolarlık yatırımla, 5 yıllık periyotta hayata geçecek toplam 7 bin odalık turizm kompleksi projesinin temel atma törenine, Dominik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Danilo Manila ile Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanı Francisco Javier García da katıldı.

5 yılda tamamlanacak, 7 bin odadan oluşacak

Anex Grubu'nun Dominik Cumhuriyeti'nin Playa Macao bölgesinde yapacağı 7 bin odalık projenin toplam 5 yılda tamamlanması planlanıyor. Projenin ilk aşaması olan 500 odalı oteli inşaatına ise 16 Ocak itibariyle başlandı. Selectum Hacienda Punta Cana ismiyle faaliyet gösterecek olan tesis, Dominik Cumhuriyeti tarihinin en büyük turizm yartırımı olacak.

Yerel ortak yok

Yeni yatırımla ilgili olarak TurizmGüncel'e bilgi veren Neşet Koçkar, projede yerel ortak bulunmadığını, projenin tamamının Anex Grubu tarafından yapıldığını açıkladı.

Neşet Koçkar Dominik Cumhuriyeti



Bu Haber 20.01.2020 - 09:37:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • murat gökhan 22.01.2020 - 10:41

    Hayırlı uğurlu olsun .Allah utandırmasın....

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.