Neredekal, TÜRSAB Akademi'ye dijital desteği verecek

Neredekal, TÜRSAB Akademi'ye dijital desteği verecek
ILab Holding şirketlerinden biri olan Neredekal.com’un Kurucusu ve Genel Müdürü Özkan Hacıoğlu ile Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında ziyaret etti.

Özkan Hacıoğlu ziyaretinde, “Önce Türkiye’yi keşfet sloganı ile Türkiye’de hizmet veren 15.000’den fazla oteli listeleyip, 18 tur operatörü-OTA’le işbirliği yapıyoruz. Neredekal.comolarak, 2018 yılında partnerlerimize 3 Milyon telefon çağrı yönlendirmesi ve 5 Milyon trafik yönlendirmesi sağlayarak, Türk turizmine değerli bir katkı sağladık.” dedi.

Bu nezaket ziyaretinde, TÜRSAB üyelerine daha fazla destek olma sözünü veren Hacıoğlu, “Gerek erken rezervasyon döneminde, gerekse yıl boyu partner acentelerimiz ve OTA’lara daha fazla satış yapabilmeleri adına, bir önceki yıla oranla yüzde 30 daha fazla çağrı ve trafik yönlendirmesi gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Seyahat acentelerinin dijitalleşmesinin önemine değinen TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın ifadeleri sonrasında, Neredekal.com şirketinin yöneticileri, turizmde dijitalin verimli kullanımı ve dijitalde acentelerin iş geliştirebilmesi için TÜRSAB Akademi çatısı altında yapılacak eğitimlere destek olma sözü verdi.


Bu Haber 09.11.2018 - 19:11:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.