Neredekal, IATI ile iş birliğine gitti

Neredekal, IATI ile iş birliğine gitti
Konaklama rehberi Neredekal, IATI ile iş birliği yaptığını duyurdu.


Konaklama rehberi hizmeti sunan Neredekal ile IATI iş birliği yaptığını duyurdu.

Anlaşma çerçevesinde IATI'nin, satış avantajlarını daha çok vurgulamak ve daha çok kişiye ulaşmak adına konaklama rehberi Neredekal.com ile iş birliği gerçekleştirdiği belirtildi.



Konuyla ilgili olarak açıklama yapan IATI Konaklama Direktörü Bahadır Gerçek şunları söyledi:

''Türkiye’nin ilk ve ödüllü metasearch sitesi Neredekal.com ile işbirliğine giderek tüketiciye vereceğimiz hizmetlerin kalitesini arttırmayı hedefledik. Fiyat karşılaştırma özelliği, oteller için tarafsız misafir yorumları ve blog yazıları sayesinde partner otellerimiz websitelerine bundan sonra daha fazla trafik çekebilecek. Yıllık 20 milyon’dan fazla kişi otel arayışını Neredekal.com’dan gerçekleştiriyor. Çağrı ve taleplerini satışa döndürme oranları da %30 seviyesinde. Türkiye’nin ilk metasearch sitesi olarak, 1000’den fazla bölgede 15.000’e yakın otel portföyleri de bulunuyor. Partnerlerine her sene 350 Milyon TL’nin üzerinde bir rezervasyon değeri aktaran Neredekal.com’un IATI için de, mevcut potansiyelimizi geliştirme ve satışlarımızı arttırma anlamında son derece değerli bir partner olacağını belirtmeliyim.''

Neredekal.com Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat ise, “Türkiye’nin turizm sektörü için en değerli şirketlerinden IATI ile işbirliğine girmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye’nin ilk metasearch sitesi olarak değerli partnerimiz IATI’nin iş geliştirmesi, satışlarının arttırılması ve müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşıma adına değerli katkılar sunacağımızı ifade etmeliyim. Bu işbirliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını dilerim.'' dedi.


Bu Haber 06.04.2018 - 14:32:21 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.