Murtaza Kalender Silk Road Museum Hotel’i hizmete açtı 

Murtaza Kalender Silk Road Museum Hotel’i hizmete açtı 
Travelshop Turkey’in kurucusu ve sahibi Murtaza Kalender, memleketi Tokat’a otel açtı.

Tokat’ta bulunan, tarihi İpek Yolu ve Baharat Yolu’nun kesiştiği, 600 yıl önce dünyanın en lüks oteli olan Deveciler Hanı tekrardan restore edilerek yenilenmiş yüzü ile Silk Road Museum Hotel olarak tekrar hizmete açıldı.

Silk Road Museum Hotel açılış töreninde konuşan Murtaza Kalender “Yaklaşık 600 yıl önce ecdatlarımız tarafından inşa edilen bu önemli yapıyı yeniden kullanıma açarak başta güzel şehrimiz Tokat olmak üzere tüm turizm camiamıza kavuşturmanın gururu içerisindeyiz. Aile olarak Tokat ile ilgili bir hayalimiz vardı ve bugün bu hayalimizi sizlerle gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.
Özel konseptte 27 odası bulunan otelde Tokat yöresel mutfağı ve dünya mutfağından lezzetler sunan iki ayrı mutfağın yer aldığı, özel çok amaçlı ve BBQ odası, iki ayrı toplantı salonu bulunuyor. 

Murtaza Kalender Otel

Bu özel konseptle dünyanın en güzel düğünleri, kınalarını, toplantı ve özel günlerin yanı sıra halkın keyifle kahvaltı ve yemek servis alacağı bu otelimiz ile dünyanın en iddialı hizmetini vereceklerini ifade eden Kalender “Bu otelin açılışı için geçen iki yıllık süreçte her zaman destekleriyle yanımızda olan Sayın Tokat Valimize, milletvekillerimize, Belediye başkanlarımıza, Tokat Vakıflar Bölge müdürlüğüne, Tokat’taki kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


Bu Haber 11.06.2024 - 09:49:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.