Muratcan Sakarya: Manisa turizmine değişim lazım

Muratcan Sakarya: Manisa turizmine değişim lazım
Uzun yıllar Uzak Doğu’daki turistik tesislerde görev yaptıktan sonra Spilos Hotel’in Genel Müdürü olan Muratcan Sakarya, Manisa turizmini hak ettiği konuma getirmeyi hedeflediklerini ifade ediyor.


Sakarya'ya göre, İzmir’e yakın olmasının altında ezilen Manisa’da turizm, günü birlik gelen gelip-geçici turistler nedeniyle istenen düzeyde gelişmiyor. Birçok özelliği bulunan Manisa için yerel yönetimlerle iş birliği içinde çalışmalar başlatacaklarını söyleyen Muratcan Sakarya “Yurt dışında edindiğim tecrübeleri Spilos Oteli’ndeki yeniliklere yansıtıyorum. Manisa turizminin canlanması için hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Kayıp ülke Atlantis, hanisiyle ünlü Karun’un ülkesinin ve Türk tarihinin güçlü padişahlarının şehrini turizmde özlenen yere getirmeliyiz” dedi.
 
MİTOLOJİK SPİL DAĞI ETEKLERİNDE
 
Kayıp ülke Atlantis’ın bulunduğu söylenen, mitolojiye konu olan Bereket Tanrıcası Kybele, dünyanın en eski kaya anıtı Ağlayan Kaya Niobe ile Yılkı Atları’na ev sahipliği yapan Spil Dağı’nın eteklerinde orman içinde kurulu olan Spilos Oteli konuklarına doğayla barışık bir yaşam sunuyor. İzmir’e 40 dakika, Manisa merkezine 5 dakika uzaklıkta bulunan Spilos Oteli 45 delux, 3 standart odasıyla çam ormanlarının ortasında huzur ve sakinlik sunuyor.
 
MANİSA’NIN ÖZEL LEZZETLERİ
 
Spilos Otel, yöre mutfağının en özel ürünlerinin yer aldığı zengin kahvaltısı, konforlu odaları, yüzme havuzu ve ormanın içinde yer alan Mesir Restoranı ile konuklarına unutulmaz bir dinlenme vadediyor. Tesiste ayrıca fitness ve Spa merkezi de bulunuyor. 

 
 


Bu Haber 13.08.2016 - 17:34:54 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.