Murat Yılmaz, Wyndham’ın Orta ve Doğu Avrupa pazar yönetici direktörü oldu

Murat Yılmaz, Wyndham’ın Orta ve Doğu Avrupa pazar yönetici direktörü oldu

Wyndham Hotels & Resorts’un Orta ve Doğu Avrupa pazar yönetici direktörlüğüne Murat Yılmaz getirildi.


Wyndham Hotels & Resorts, Orta ve Doğu Avrupa Pazar Yönetici Direktörlüğü görevine Murat Yılmaz'ın getirildiğini duyurdu.

Otelcilik sektöründe 35 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Murat Yılmaz, Wyndham Hotels & Resorts'un, Orta ve Doğu Avrupa bölgesindeki operasyonel stratejilerine öncülük edecek ve aynı zamanda Wyndham'ın bu bölgedeki mevcut ve yeni ortaklarıyla ilişkilerin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

Eğitimini otel işletmeciliği alanında tamamlayan Yılmaz, daha önce Hilton, Mariott, Starwood, Deutsche Hospitality, Dorint Hotels ve Dedeman gibi pek çok grupta iş geliştirme, varlık yönetimi, gayrimenkul geliştirme, finans, otel açılışları ve operasyonları alanlarında görev aldı. Yılmaz, Wyndham Hotels & Resorts'a katılmadan önce FTI Group'da iş geliştirme yönetici danışmanı olarak grubun dünya genelindeki otel geliştirme faaliyetlerinde görev alıyordu. Cornell Üniversitesi'nden Otel, Gayrimenkul ve Varlık Yönetimi sertifikası sahibi olan Murat Yılmaz, İngilizce, Almanca ve Türkçe biliyor.

Wyndham Hotels & Resorts Orta ve Doğu Avrupa Pazar Yönetici Direktörü Murat Yılmaz, “Yeni görevimde Wyndham ekibiyle ve otel ortaklarımızla çalışmayı heyecanla bekliyorum. Otel sahiplerimizle, yatırımcılarımızla ve ortaklarımızla güvene dayalı, uzun vadeli ilişkiler geliştirmek de Wyndham'ın pazardaki varlığını büyütmek ve franchise sahiplerimize mümkün olan en iyi şekilde destek vermek kadar büyük bir önem taşıyor. Otel geliştirme alanındaki deneyimim ve ilişkilerimle bu anlamda önemli katkılarda bulunabileceğime inanıyorum“ dedi.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, “DACH pazarı ve Orta Avrupa büyük potansiyele sahip bir bölge ve hem mevcut markalarımız, hem satın aldığımız ve yakın zamanda duyurduğumuz markalarımızla büyümek için odaklandığımız bölgeler arasında yer alıyor. Wyndham olarak büyümenin yeni bir aşamasına girdiğimiz bu dönemde, Murat Yılmaz da Orta ve Doğu Avrupa Pazar Yönetici Direktörü olarak önemli bir görev üstleniyor” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 28.02.2024 - 11:51:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.